Πήραν εξιτήριο οι τραυματίες του δυστυχήματος των Τεμπών που νοσηλεύτηκαν στη Βέροια - Τι δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου (βίντεο)

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΚΟΥ 996 "Λαϊκά και Αιρετικά" με τους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μιχ. Πατσία (εφ. "Λαός") μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Μαρτίου 2023 ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας - Υ.Μ. Βέροιας, Ηλίας Πλιόγκας, αναφορικά με την νοσηλεία 4 επιβατών του μοιραίου τρένου που ενεπλάκη στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. 

Ο κ. Πλιόγκας ανέφερε πως οι 4 επιβάτες, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, ηλικίας 20, 42, 56 και 33 ετών, προσήλθαν οικειοθελώς γύρω στις 3 με 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/3) στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Βέροιας, με θλαστικά τραύματα και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και παρασχέθηκε υποστήριξη από τους ψυχολόγους του νοσοκομείου πήραν εξιτήριο. Οι τραυματίες ήταν από τη Βέροια (η 20χρονη) και από την Αλεξάνδρεια οι υπόλοιποι τρεις. 

Κατά τη συζήτηση ήταν αναπόφευκτη η ενθύμηση των τραγικών στιγμών που έζησε η Ημαθία πριν από 20 χρόνια στο ίδιο σημείο, με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 13 Απριλίου 2003, που στοίχισε τη ζωή σε 21 μαθήτριες και μαθητές του Λυκείου Μακροχωρίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο