Τρίτη συνεχόμενη ήττα και τροχιά υποβιβασμού για την Βέροια - Έχασε από τον Ηρακλή Λάρισας με 2-1

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα της SL2 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ το Σάββατο (18/3/2023), η οποία έχασε με 2-1 στη Λάρισα από τον τοπικό Ηρακλή, για την 15η αγωνιστική. Πλέον, η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, μαζί με τις ομάδες Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας και Θεσπρωτός.

Οι «κυανέρυθροι» παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και πλέον μπλέκει σε περιπέτειες, αφού μπήκε στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η «Βασίλισσα» αν και αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις, δεν έπεισε και πάλι αγωνιστικά, φτάνοντας μοιραία σε μία ακόμη ήττα.

Οι Βεροιώτες ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με το… καλησπέρα, αφού στο 8ο λεπτό ο Μπλέτσας έβγαλε ωραία τον Ιωάννου τετ-α-τετ με τον Φαρμάκη, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-1 για την «Βασίλισσα».

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι στο 10’ και 14’ είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Μπουόλι, ενώ στο 26’ ο Γιουκούδης από κοντά δεν βρήκε καλά τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.

Τα πράγματα άλλαξαν από το 28’ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Περδίκη μέσα στην περιοχή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κάσας φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Και σα να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Λαρισαίοι έκαναν την ανατροπή, με σουτ του Λόρι Κέρι από το ύψος του πέναλτι, μετά από σύγχυση στην άμυνα της «Βασίλισσας»!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 50’ ο Τασιούλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, αντεπίθεση για τους Λαρισαίους με τους Λίταινα και Κάσας να μη μπορούν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 58’ το σουτ του Λίταινα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 63’ το απευθείας φάουλ του Γκαρσία πέρασε λίγο άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Λεσάι προσπάθησε να κρεμάσει τον Βενετικίδη αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 75’ ωραία προσπάθεια και σουτ του Μπλέτσα που όμως έφυγε άουτ, ενώ στη συνέχεια η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα!

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Περδίκης.

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Μπούμπα (Ηπείρου) και των βοηθών του, Λιόντου (Ηπείρου), Μπαλλα (Τρικάλων).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Κάσας (90’+ Μπόσιο), Γκαρσία (90’+ Συρεγγέλας), Χατζής, Λίταινας, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Τασιούλης (66’ Λεσάι), Κέρι (85’ Μπάμης), Καμπέρης.

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης (79’ Μουχάλης), Μπλέτσας (79’ Μπαϊντού), Παπαχρήστος, Περδίκης, Ζιώγας (60’ Ελευθεριάδης), Καψάλης (46’ Κασέμι), Μπουόλι, Γιουκούδης, Ιωάννου (60’ Μπελεβώνης), Στίκας.

Πηγή: kerkidasport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο