Βιωματικό εργαστήριο στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας από τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

ΔΤ από ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Την Τρίτη 7/3/2023 το πρωί πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη του 5ου ΓΕΛ Βέροιας εκδήλωση ERASMUS " Mental Health for European Youth" Ψυχική Υγεία μέσω της Τέχνης από το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με Ψυχικές Διαταραχές Βέροιας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας. 

Η παρουσίαση και το βιωματικό εργαστήριο έγιναν στα Αγγλικά, καθότι οι έφηβοι με τη συνοδεία των καθηγητών τους ήταν από την Αυστρία, την Πορτογαλία και την Γερμανία, μαζί με τους Έλληνες μαθητές του Λυκείου. 

Εκπρόσωποι του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας ήταν η Υπεύθυνη του Κέντρου Ελευθερία Βενετσανάκου, η Κοινωνική Λειτουργός Έλσα Λαναρή και η Ψυχολόγος του Κέντρου Χρύσα Μπέκα που  με την πολύτιμη βοήθεια της καθηγήτριας Αγγλικών Έλενας Γιαννάκη  πραγματοποίησε το Βιωματικό Εργαστήριο με τίτλο: "Ανακαλύπτοντας τις κρυμμένες αλήθειες μέσα από την τέχνη της αφήγησης" και θέμα τη θεραπευτική δυναμική των παραμυθιών και του τρόπου που καθρεφτίζουν τις κρυφές πλευρές του εαυτού μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση τον Διευθυντή κ. Σταμάτιο Χρυσή και τον καθηγητή Τάσο Μοσχόπουλο, γιατί η Ψυχική Υγεία μας Αφορά Ολους!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο