Επίσκεψη Μπ. Γκιόνογλου σε Καβάσιλα, Παλιό Πρόδρομο, Νεόκαστρο και συναντήσεις στον Δ. Νάουσας

ΔΤ από υποψήφιο βουλευτή (ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ) Χαράλαμπο Γκιόνογλου: Συνεχίζονται οι επισκέψεις στα χωριά του νομού μας, αυτή τη φορά στα Καβάσιλα, τον Παλιό Πρόδρομο και το Νεόκαστρο, όπου είχα τη δυνατότητα να αναπτύξω το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και να ακούσω τα προβλήματα των συμπολιτών μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

📌 Ένα ισχυρό και ανανεωμένο ΕΣΥ

📌 Προστασία της κύριας κατοικίας

📌 Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου 

📌 Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους 

📌 Μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής 

📌 Στήριξη των αγροτών - Μείωση του κόστους παραγωγής - προστασία της αγροτικής γης από πλειστηριασμούς - Ακατάσχετο αποζημιώσεων και επιδοτήσεων

Επίσκεψη στον Δ. Νάουσας

Στα πλαίσια των συναντήσεων με θεσμικούς παράγοντες του νομού και ως πρώην Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, με έντονο ενδιαφέρον για την τοπική αυτοδιοίκηση, επισκέφτηκα το Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, συνομίλησα με τον δήμαρχο κ. Νικόλα Καρανικόλα, τους αντιδημάρχους κα. Δώρα Μπαλτατζίδου και κ. Χρήστο Βασιλειάδη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Κοινή μας διαπίστωση ήταν κυρίως η έλλειψη προσωπικού και η υποχρηματοδότηση στους δήμους. 

📌 Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής διαχρονικά ήταν και είναι υπέρ της αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων προς τους Δήμους, στηρίζοντας τους θεσμικά και οικονομικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο