Γιατί τελείωσε δύο μέρες νωρίτερα το bazaar των "Παιδιών της Άνοιξης" στη Βέροια;

Ένα ευχάριστο... απρόοπτο στον προγραμματισμό του πασχαλινού bazaar των "Παιδιών της Άνοιξης" οδήγησε την πρόωρη ολοκλήρωσή του, αν και επρόκειτο να παραμείνει έως και την Μ. Τετάρτη στην πλ. Δημαρχείου!

Το πρωί της Μ. Τρίτης (11/4) δεν το σπιτάκι δεν άνοιξε καθόλου και λίγη ώρα μετά, συνεργείο πήγε στο σημείο και το απομάκρυνε. Ο λόγος; Όπως αναφέρει σε μήνυμά της η Νόρα Σαρκατζή, πρόεδρος του Συλλόγου "Τα Παιδιά της Άνοιξης", είναι επειδή ξεπούλησαν όλες τις διαθέσιμες χειροτεχνίες, λαμπάδες, συνθέσεις κλπ! 

Η μεγάλη στήριξη και η αγάπη του κόσμου, λοιπόν, έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα (και με το παραπάνω) δύο μέρες πριν την κανονική προθεσμία!

Όπως θα δείτε και στο e-shop των "Παιδιών" (tapaidiatisanoixis.gr/e-shop) οι λαμπάδες είναι sold out, ωστόσο μπορείτε πάντα να προμηθευτείτε άλλα όμορφα προϊόντα!

Δείτε τι αναφέρει η Νόρα Σαρκατζή σε σχετικό της μήνυμα:

"Τέτοιες μέρες κάθε χρόνο ο σύλλογός μας εκθέτει τα προϊόντα που με τόση δεξιοτεχνία και αγάπη παράγονται στα εργαστήρια του ΚΔΗΦ ΑμεΑ "Τα Παιδιά της Άνοιξης". 

Η συμμετοχή και η στήριξη του κόσμου είναι κάθε χρόνο συγκινητική, η φετινή υποστήριξη όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς όλες οι λαμπάδες μας δόθηκαν μέσα σε χρονικό διάστημα, μικρότερο των πέντε ημερών. Όλες οι πασχαλινές δημιουργίες ήταν των παιδιών που φιλοξενεί το κέντρο μας, υπό την καθοδήγηση φυσικά του ακούραστου προσωπικού που στελεχώνει το Κ.Δ.Η.Φ. και φροντίζει κάθε χρόνο να δημιουργεί υπέροχα προϊόντα! 

Το γεγονός του "ξεπουλήματος" σε διάστημα πολύ μικρότερο από εκείνο που υπολογίσαμε, μόνο χαρούμενους μπορεί να μας κάνει! Πρόκειται για ένδειξη υποστήριξης και αγάπης και μπρος σε τέτοιες πράξεις, τα λόγια περισσεύουν. 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που προτιμήσατε να στηρίξετε το σύλλογό μας για τις πασχαλινές σας αγορές και δεσμευόμαστε πως την αγάπη που τόσο απλόχερα μας δώσατε, θα την πολλαπλασιάσουμε και καθημερινά θα την μοιράζουμε σε κάθε άτομο με αναπηρία και στις οικογένειες τους! 

Καλό Πάσχα!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο