Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα την Μ. Εβδομάδα 2023

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα την Μ. Εβδομάδα του 2023 (10-16 Απριλίου):

Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης. 

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας. 

Τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης. 

Τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης. 

Τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθηλώσεως του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. 

Τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. 

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας. 

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Στη συνέχεια λιτανευτικώς θα μεταβεί στην Πλατεία Ελιάς, όπου θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως και έπειτα θα επιστρέψει στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας, όπου θα τελέσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία. 

Την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο