Με πρόεδρους Κοινοτήτων του Δ. Βέροιας συναντήθηκε ο υποψ. Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Χρ. Παπαστεργίου

Με προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Βέροιας συναντήθηκε την Μ. Τετάρτη (12/4/2023) στο Δημαρχείο ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών της περιφερειακής παράταξης με τις τοπικές κοινωνίες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Παπαστεργίου ενημέρωσε τους προέδρους για τις θέσεις της περιφερειακής παράταξης στα ζητήματα της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης και ζήτησε να ενημερωθεί από «πρώτο χέρι», όπως είπε χαρακτηριστικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημοτικές κοινότητες και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας. Ακολούθησε ένας εξαιρετικά γόνιμος διάλογος με ανταλλαγή απόψεων, αλλά και καταγραφή σημαντικών ζητημάτων που χρήζουν ολοκληρωμένης αντιμετώπισης από την Περιφέρεια.

Μετά την ολοκλήρωση της σε δηλώσεις του ο κ. Παπαστεργίου εξέφρασε «την απόλυτη ικανοποίηση του για την συνάντηση» και δεσμεύτηκε «ότι θα επαναληφθεί σύντομα και στη Βέροια και σε άλλους δήμους, αφού υπογράμμισε ότι αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την περιφερειακή παράταξη η επαφή και η συνεργασία με τους ανθρώπους που έχουν άμεση επαφή με τα προβλήματα των πολιτών».

Στη συνέχεια ο κ. Παπαστεργίου επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια όπου είχε συνάντηση με στελέχη της παράταξης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο