Τάσος Μπαρτζώκας: Στήριξη στους Αχλαδοπαραγωγούς- πιέζει για αποζημιώσεις!

 

Τάσος Μπαρτζώκας: Στήριξη στους Αχλαδοπαραγωγούς- πιέζει για αποζημιώσεις!

Να αποζημιωθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο τρόπο οι παραγωγοί αχλαδιού, που επλήγησαν από τις παγωνιές στο τέλος Μαρτίου, ζήτησε από την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ , κ. Μ. Παππά,  ο Τάσος Μπαρτζώκας, πιέζοντας να ενταχθούν σε πακέτο αποζημιώσεων, είτε με στρεμματική είτε με οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο.

Ο Βουλευτής συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι παραγωγοί, στην οποία παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Νησίου, κ. Π. Πατρίκας, στην οποία ετέθη με σαφήνεια το ζήτημα των επιπτώσεων της παγωνιάς σε συγκεκριμένες ποικιλίες αχλαδιών, πχ σίσσυ, κρυστάλλια, Φέτελ.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζήτησε από την κ. Παππά να αποτυπωθεί, το συντομότερο δυνατόν, η έκταση της ζημίας με εισηγητικό σημείωμα και να ενημερωθεί η κεντρική Υπηρεσία ΕΛΓΑ, ώστε μετά την εισηγητική έκθεση του τοπικού Υποκαταστήματος, να κινητοποιηθούν άμεσα οι διαδικασίες, για την αποζημίωση των παραγωγών.

Όπως τόνισε, οι επιπτώσεις των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών αποτυπώνονται καθυστερημένα, επισημαίνοντας και το αδιέξοδο των παραγωγών, οι οποίοι καλούνται να κάνουν δηλώσεις παραγωγής ΟΣΔΕ, με σημαντικά μειωμένη καρποφορία.

Ο Βουλευτής δηλώνει την απερίφραστη στήριξή του στους παραγωγούς, τονίζοντας ότι θα σταθεί στο πλάι τους με κάθε τρόπο, χωρίς να υπολογίζει κανένα κόστος!

Τάσος Μπαρτζώκας: Τον υποδέχτηκαν με θέρμη στο Νησέλι και το Λουτρό!


Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Τάσο Μπαρτζώκα στο Νησέλι και το Λουτρό! Ζεστές χειραψίες, αγκαλιές, γλυκά λόγια και ευχές για επιτυχία στις εκλογές! Ο Τάσος Μπαρτζώκας τους ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και τη θερμή υποδοχή, καλώντας τους να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τις κοινές προσπάθειες, για μια «δυνατή Ημαθία»!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο