Τάσος Μπαρτζώκας: Η υγεία στην Ημαθία σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

 
ΔΤ από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα:

Στο Γενικό νοσοκομείο Βέροιας, στο ΕΚΑΒ και στο Κέντρο Υγείας Βέροιας βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, όπου έθεσε με τον Διοικητή κ. Η. Πλιόγκα, τον κ. Α. Παπαναστασίου, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας, και την Διευθύντρια του Κ.Υ Βέροιας, κα. Χρ. Αθανασιάδου, τους νέους στόχους για την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας στην Ημαθία, κάνοντας ταυτόχρονα και έναν απολογισμό του αποτυπώματος των κυβερνητικών μεταρρυθμίσεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο έργο της αποπεράτωσης της νέας πτέρυγας στο Νοσοκομείο Βέροιας, τις προσλήψεις μόνιμου και ορισμένου χρόνου, ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού και επικουρικού προσωπικού, την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου, την απόκτηση υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και την ίδρυση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, έργου πνοής, το οποίο είχε παλέψει με «νύχια και με δόντια» ο ίδιος σε συνεργασία με τον κ. Πλιόγκα.

Παράλληλα, ο Τάσος Μπαρτζώκας έθεσε ως κομβική προτεραιότητά του την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ, θέτοντας ως στόχο την ενίσχυση του προσωπικού με επιπλέον προσλήψεις, αλλά και την κτιριακή αναβάθμιση των υποδομών του ΕΚΑΒ.

Αντίστοιχα, στο Κέντρο Υγείας Βέροιας, είχε μια διεξοδική συζήτηση με την Διευθύντρια αλλά και όλο το προσωπικό, δεσμευόμενος ότι θα επικεντρώσει την πολιτική δραστηριότητα της επόμενης θητείας του, στην ενίσχυση των δομών υγείας της Ημαθίας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο