Νίκος Τσιαμήτρος: Την πολιτική μου «ταυτότητα» την απέκτησα μέσα από τον Δήμο Βέροιας και την αυτοδιοίκηση

ΔΤ από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής) Νίκο Τσιαμήτρο: Με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος. 

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα οι δύο πολιτικοί άνδρες οι οποίοι συνυπήρξαν στην τοπική αυτοδιοίκηση, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο Βέροιας, καθώς επίσης και σε θεσμικά ζητήματα του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης έκανε εκτενή ενημέρωση για έργα που έχουν υλοποιηθεί και έργων που είναι σε εξέλιξη, ενώ από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Τσιαμήτρος διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στην δημοτική αρχή, μιας και τον Δήμο Βέροιας τον υπηρέτησε τόσο ως Αντιδήμαρχος, όσο και μέσα από επιτροπές του.

Ο Νίκος Τσιαμήτρος αναφερόμενος στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Βέροιας τόνισε πως «την πολιτική μου «ταυτότητα» την απέκτησα από νεαρή ηλικία μέσα από τα όργανα του Δήμου Βέροιας και κατά συνέπεια είναι μεγάλο το ενδιαφέρον μου όχι μόνο για τον Δήμο της γενέτειράς μου, του τόπου που ζω με την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά, αλλά και για το σύνολο της αυτοδιοίκησης και των θεσμών της.

Δεσμεύομαι πως θα βρίσκομαι κοντά στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όχι μόνο του Δήμου Βέροιας, αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και των άλλων δύο Δήμων της Ημαθίας, ώστε να συνδράμω με κάθε τρόπο για να προχωρήσει κάθε έργο ανάπτυξης και πνοής για την περιοχή. Άλλωστε να μην λησμονούμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που ως κυβέρνηση πρωτοστάτησε στην αναδόμηση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης». 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο