Αντώνης Μαρκούλης: Ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος χάνει το τρένο!

ΔΤ: Τα παιδιά τα έβαλαν στα πρώτα βαγόνια, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους και όλη την Ελλάδα. Στην επανεκκίνηση του Intercity, μετά την απομάκρυνση των καμερών, κυβερνώντες και Σία επέλεξαν το ασφαλές τελευταίο βαγόνι και χαμηλές ταχύτητες, καλού-κακού, μην τυχόν τσαλακωθεί η γραβάτα μας! Ο δε υπουργός αποβιβάστηκε νωρίς και επέστρεψε με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο…

Μπορεί το προγραμματισμένο σόου για την… αρτιότητα του Σιδηρόδρομου να αναβλήθηκε εκ των συνθηκών λόγω του συγκλονιστικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, ωστόσο η συνήθης «γαλάζια» επικοινωνιακή διαχείριση της πραγματικότητας μπήκε από σήμερα… ξανά στις νεοδημοκρατικές ράγες, προσβάλλοντας βάναυσα τους πολίτες.

Στο μεταξύ, στην ελληνική επαρχία σταθμοί παραμένουν κλειστοί διότι δεν επαρκούν σταθμάρχες και κλειδούχοι, γραμμές εάν δεν καταργούνται υποβαθμίζονται, υποδομές και συρμοί εγκαταλείπονται στην τύχη τους και ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος χάνει το τρένο της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των μεταφορών. Η προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών δεν θα περάσει.

Αντώνης Μαρκούλης

υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο