Συνάντηση του Νίκου Τσιαμήτρου με εκπροσώπους των καταστηματαρχών Υ.Ε. Βέροιας

Νίκος Τσιαμήτρος: Σοβαρά προβλήματα στον ζωτικό κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας

ΔΤ από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής) Νίκο Τσιαμήτρο: Συνάντηση με εκπροσώπους της εστίασης και ψυχαγωγίας της περιοχής της Βέροιας είχε σήμερα Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος.

Ο υποψήφιος βουλευτής ζήτησε αυτήν την συνάντηση για να καταγράψει με μεγαλύτερη σαφήνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και να ακούσει τις προτάσεις των ίδιων των επιχειρηματιών για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που επηρεάζουν την βιωσιμότητα των καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας.    

Στην συνάντηση το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Κώστα Σαμανίδη και την Γενική Γραμματέα κα. Ιφιγένεια Μπουτζώλα. Οι δύο εκπρόσωποι τόνισαν στον κ. Τσιαμήτρο την χαώδη κατάσταση που επικρατεί με τις χρεώσεις και την μεθοδολογία των ελέγχων που, πιθανόν, κάνουν οι εκπρόσωποι των εταιριών για τα Πνευματικά Δικαιώματα των καλλιτεχνών-δημιουργών. Επίσης αναπτύχθηκαν διάφορα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο ηχομέτρησης και τα εξοντωτικά πρόστιμα που επιβάλλονται.  

Μετά την συνάντηση ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Είναι γνωστό σε όλους μας ότι η εστίαση και η ψυχαγωγία πέρασε μια δύσκολη περίοδο με την πανδημία, ωστόσο και στην μετά-Covid εποχή παραμένουν αρκετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Για τις σύγχρονες προκλήσεις και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων ζήτησα από τους παράγοντες της εστίασης και ψυχαγωγίας της περιοχής μας, να ενημερωθώ και μετά από μια διεξοδική συζήτηση διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλές νομοθετικές και διαδικαστικές αγκυλώσεις. 

Οφείλουμε να ενώσουμε τις φωνές μας με τον αγώνα που δίνουν οι επιχειρηματίες της εστίασης και ψυχαγωγίας, ένας ζωτικός κλάδος που προσφέρει πάρα πολλές θέσεις εργασίας, ιδιαίτερα στη νεολαία μας.

Είμαι αλληλέγγυος στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι επιχειρηματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας και είμαι πεπεισμένος πως με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα έχουμε μεγάλα αποτελέσματα ώστε να αντιμετωπιστούν οι παθογένειες που τους ταλαιπωρούν, όχι μόνο στον τόπο μας, αλλά και σ΄ ολόκληρη την Ελλάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο