Συνέχισε με ήττα και την πορεία προς τον υποβιβασμό η Βέροια - Έχασε με 0-2 από τη Νίκη Βόλου

Από kerkidasport.gr: Μία ακόμη ήττα γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, αυτή τη φορά εντός έδρας με 2-0 από τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SL2, με τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα!

Η περσινή πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου, έφτασε να βρίσκεται πλέον «φάτσα» με τον υποβιβασμό και αν θέλουν να σώσουν ότι σώζεται από την φετινή χρονιά οι «κυανέρυθροι», θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα την αγωνιστική τους εικόνα, να "γυαλίσει το μάτι τους", καθώς χρόνος υπάρχει αρκετός!

Αγωνιστικά, το πρώτο μέρος ήταν φτωχό σε φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Βενετικίδη.

Από την πλευρά τους οι Βεροιώτες φύλαξαν περισσότερο τα νώτα τους και προσπάθησαν με κάποια αντεπίθεση να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στο 3’ η κεφαλιά του Γαβριηλίδη από καλή θέση δεν βρήκε στόχο, στο 16’ οι αμυντικοί της Νίκης έδιωξαν το επικίνδυνο γύρισμα του Ορφανίδη και στο 25’ το σουτ του Στίκα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπάγιτς.

Στο 30’ ο Βενετικίδης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά – γύρισμα του Γιουκούδη, μετά από γέμισμα των αντιπάλων, στο 33’ ο Γαβριηλίδης δεν βρήκε καλά τη μπάλα από καλή θέση και την έστειλε άουτ, ενώ στο 38’ το σουτ του Κάσσου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον γκολκίπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ που μπλόκαρε σταθερά.

Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 40’ ένα δυνατό σουτ του Μπλέτσα εκτός περιοχής που έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Βολιώτικης εστίας.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε η ίδια εικόνα και στο 47’ το συρτό σουτ του Κυριακίδη έφυγε άουτ, στο 53’ οι Τζιώρας και Κρητικός δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από καλή θέση, ενώ στο 59’ η κοντινή προβολή του Κρητικού έφυγε λίγο άουτ.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε τελικά στο 64’ όταν ο Τζιώρας μέσα στη Βεροιώτικη περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, στρώθηκε στον Γαβρηιλίδη που με όμορφο σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Βενετικίδη για το 0-1!

Δύο λεπτά αργότερα η «Βασίλισσα» κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπελεβώνη, όμως ο Ορφανίδης που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια!

Στο 69’ μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη με τον Γαβριηλίδη να προσπαθεί με το στήθος να σκοράρει αλλά τη μπάλα να φεύγει λιγο άουτ!

Στο 83’ το σουτ του Παναγιωτίδη από πλάγια θέση, αποκρούστηκε αρχικά από τον Βενετικίδη και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε!

Την... ταφόπλακα για τους Βεροιώτες έβαλε στο 88’ και πάλι ο πρώην "κυανέρυθρος" Βασίλης Γαβριηλίδης, γράφοντας με ωραία προσπάθεια και σουτ στο "παραθυράκι" το τελικό 0-2!

Τον αγώνα «σφύριξε» ο Κεχαγιάς από την Κοζάνη, με βοηθούς τους Φράγιο και Κουφό (ΣΔ Μακεδονίας).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Παπαχρήστος, Μουχάλης (84’ Κατσούκης), Στίκας, Καψάλης, Μπλέτσας (77’ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης, Γιουκούδης, Ιωάννου (60’ Μπαϊντού), Μπουόλι (60’ Μπελεβώνης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Λογαράς (89’ Μέτσε), Ανδρέου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης (89’ Κριμιζάς), Ολαϊζόλα (60’ Τσουκαλάς), Κρητικός (71’ Τοπαλίδης), Τζιώρας (89’ Γρομητσάρης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο