Συνεχίζει να «σαρώνει» την Ημαθία ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης - Επικοινωνία με ΕΛΓΑ για άμεσες αποζημιώσεις λόγω παγετών

Να δεχθεί ο ΕΛΓΑ δηλώσεις ζημιών σε όλες τις πληγείσες καλλιέργειες λόγω των συνεχόμενων παγετών ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Έπειτα και από τα σημαντικά προβλήματα που ενέσκηψαν στις καλλιέργειες λόγω  των συνεχόμενων παγετών σε πολλές περιοχές της Ημαθίας που είναι όμως πρόωρο να εκτιμηθούν, ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης επικοινώνησε τόσο με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο όσο και με την Προϊσταμένη του Τοπικού υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Βέροιας, Μαρία Παππά.

Ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε  να δεχθεί ο Οργανισμός δηλώσεις ζημιών από τους παραγωγούς ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ που οι παραγωγοί πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν υποστεί ζημία και το ζήτημα της αποζημίωσής τους ή όχι να εκτιμηθεί μετά την πάροδο του εύλογου διαστήματος που απαιτείται, προκειμένου να διαφανεί αν τελικώς υπάρχουν ζημιές και ποια είναι η έκταση αυτών.

Όσον δε αφορά στο θέμα της πληρωμής των ζημιών σε αγρότες που κατέβαλαν τις ασφαλιστικές τους εισφορές ΜΕΤΑ τις 31 Μαρτίου, ο κ. Τσαβδαρίδης πίεσε για την όσο το δυνατόν ταχύτερη έκδοση σχετικού ΦΕΚ της παράτασης, προκειμένου οι αγρότες να πληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.


Συνεχίζει να «σαρώνει» τις περιοχές του Δήμου της Νάουσας ο Υπ. Βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, μέσα στα πλαίσια των προεκλογικών του επισκέψεων.


Χθες (27 Μαΐου) επισκέφθηκε τα χωριά της Δημοτικής Κοινότητας Ειρηνούπολης, ξεκινώντας κατά σειρά από τον Αρχάγγελο, Άνω και το Κάτω Ζερβοχώρι, τον Πολυπλάτανο για να καταλήξει στο Αγγελοχώρι.

Σε σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τσαβδαρίδης σχολίασε:

«Επισκέφθηκα τον ιδιαίτερο τόπο του πατέρα του, τον τόπο που και εγώ μεγάλωσα ως παιδί, που απέκτησα αναμνήσεις και φιλίες που άντεξαν μέσα στον χρόνο.

Με τους συντοπίτες μου, μιλήσαμε για τις εκλογές που έρχονται και για τη δική μου υποψηφιότητα.

Συζήτησα μαζί τους για όλες τις προσπάθειες που έκανα ως Βουλευτής για την ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μου και γα την ενίσχυση του εισοδήματος αλλά και των ευκαιριών απασχόλησης, ιδιαίτερα για τη νεολαία μας. Η υποδοχή τους, θερμή. Τους ευχαριστώ ολόψυχα!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο