Τάσος Μπαρτζώκας: Σε λιγότερο από μήνα παραδίδεται η προσωρινή γέφυρα στο δρόμο Π. Προδρόμου - Μελίκης

 

Δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα: Το είπε και το έκανε ο Τάσος Μπαρτζώκας, καθώς μόλις δύο μέρες μετά την επικοινωνία του με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, κλιμάκιο υψηλόβαθμων μηχανικών του ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ, κατέφτασε στον Παλαιό Πρόδρομο και πραγματοποίησε αυτοψία, σχετικά με την κατασκευή της προσωρινής γέφυρας.

Όπως ανέφεραν οι μηχανικοί του Γ´ Σώματος Στρατού στον Βουλευτή και τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Μελίκης και Παλαιού Προδρόμου, κα. Β. Καραγκιόζογλου και κ.  Α. Γουσιόπουλο, οι προκαταρκτικές εργασίες θα εκκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η τοποθέτηση της  γέφυρας είναι ζήτημα λίγων ημερών, καθώς δεν εμπλέκεται καμία άλλη υπηρεσία, πλην του Στρατού. Κατά συνέπεια, παρακάμπτονται όλες οι γραφειοκρατίες. 

Ο Βουλευτής εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίησή του στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την ταχύτητα και τη συνέπεια στο δίκαιο αίτημά του, τονίζοντας ότι η κατασκευή της γέφυρας, που συνδέει τον Παλαιό Πρόδρομο με τη Μελίκη, είναι ζωτικής φύσεως για τη διευκόλυνση των αγροτών και των αγροτικών εργασιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο