Θεόφιλος Κορωνάς: Όνομα συνδυασμού και βασικούς πυλώνες προγράμματος παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - αλλάΖΟΥΜΕ" είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Θεόφιλου Κορωνά, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης 18 Απριλίου 2023 έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Βέροιας, παρουσιάζοντας - παράλληλα με το όνομα - τους βασικούς πυλώνες του προγράμματός του. 

Ο Θεόφιλος Κορωνάς, ο οποίος όπως είπε στους δημοσιογράφους καθημερινά έχει επαφή με πολίτες και καταρτίζει ένα πολυσυλλεκτικό, ανεξάρτητο και προοδευτικό ψηφοδέλτιο, έδωσε μια πρώτη "γεύση" των προτάσεών του, με ιδιαίτερη έμφαση στην Οικονομία, την τουριστική ανάπτυξη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την Παιδεία, την κοινωνική πολιτική και την καθημερινότητα των πολιτών. 

Όσον αφορά στα "πρόσωπα" που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό του δεν έκανε καμία ανακοίνωση, για λόγους... στρατηγικής, όπως είπε στο πλαίσιο της εκτός καμερών κουβέντας που ακολούθησε. Στην ίδια κουβέντα έγινε μεγάλη κουβέντα και για άλλα θέματα που αφορούν τον Δήμο, αλλά και τις βουλευτικές εκλογές, ωστόσο ήταν... off the record. 

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Θεόφιλου Κορωνά:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/4/23, 5:47 μ.μ.

    Τι λες ρε Θεόφιλε, μέχρι εχθές ήσουν μαζί τους και σήμερα θυμήθηκες να διαφωνήσεις και να κατέβεις στις εκλογές με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ αν και λιγο κριμένη;
    Και όλοι αυτοί οι σύμβουλοι που έκαναν αντιπολίτευση με φανερή τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουν; Θα μπουν απλά στο ψηφοδέλτιο με εσένα αρχηγό ;
    Σε ποιο θρίλερ το είδες αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/23, 6:30 μ.μ.

    Το όνομα του συνδυασμού δεν αποκαλύφτηκε τώρα. Φαίνεται στην ανακοίνωση της 23/3/2023....(από Οκτώβριο...αλλάΖΟΥΜΕ καταλήγει η ανακοίνωση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο