Ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικότητας ΚΑ1 προγράμματος Erasmus+ της ΔΔΕ Ημαθίας

ΔΤ: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων της μαθησιακής κινητικότητας του προγράμματος ΚΑ1 Erasmus+ με τίτλο «Αναβάθμιση της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Κύπρο, από ομάδα εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων της ΔΔΕ. 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 18:00, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Την ημερίδα παρακολούθησαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Φύλων κ. Σ. Τζήμα, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ Α. Αλατζόγλου, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων της ΔΔΕ Ημαθίας κ. Μ. Λούκα, Διευθυντές, Διευθύντριες και εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων Ημαθίας καθώς και Διοικητικοί Υπάλληλοι της Διεύθυνσης.

Πρόγραμμα παρουσιάσεων

Αθανάσιος Παπαδόπουλος,  πρώην Δ/ντής της Β/θμιας Εκπ/σης  Ημαθίας - Στόχοι και οφέλη των προγραμμάτων Erasmus.

Νόπη Καριπίδου, εκπαιδευτικός κλάδου Πολιτικών Μηχανικών του ΕΠΑΛ Βέροιας Το κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα – Μέση Γενική Εκπαίδευση.

Νικόλαος Χασιώτης  πρώην Συντονιστής εκπαιδευτικού έργου του 3ουΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας, ειδικότητας  Ηλεκτρονικών- Πράσινος προσανατολισμός της  Μέσης Τεχνικής εκπαίδευσης της Κύπρου.

Ελένη Δημητριάδου, Αρχιτέκτων και Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Ημαθίας- Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην Κύπρο.

Βερονίκη Καραγιαννίδου, εκπαιδευτικός κλάδου Νομικής του Εσπερινού ΓΕΛ Βέροιας -Οφέλη και εντυπώσεις από τις επισκέψεις σε ιστορικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία της Κύπρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο