Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλους όσους έχουν ανάγκη - Μειώνεται διαρκώς ο πληθωρισμός»

ΔΤ: Σε Άμμο, Αγ. Βαρβάρα, Βεργίνα και Παλατίτσια περιόδευσε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος όπου και πάλι οι πολίτες με θερμές εκδηλώσεις εξέφρασαν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Κατά τη συζήτησή του με τους πολίτες, ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με τα οποία ο πληθωρισμός υποχώρησε στο 3% τον Απρίλιο.

«Η ακρίβεια σταδιακά και σταθερά υποχωρεί. Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να στηρίζει όλους όσους έχουν ανάγκη, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει όπου απαιτείται, με στόχο την πλήρη ομαλοποίηση της αγοράς και τη στήριξη των ευάλωτων πολιτών και νοικοκυριών» τόνισε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Ό,τι υποσχόμαστε, γίνεται πράξη, το αποδεικνύουμε έμπρακτα εδώ και τέσσερα χρόνια» ανέφερε ο κ. Βεσυρόπουλος υπενθυμίζοντας ενδεικτικά τις εξής παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών:

  • Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στήριξε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και νοικοκυριά την περίοδο της πανδημίας με πάνω από 43 δις ευρώ.

  • Επιπρόσθετα υλοποιήθηκαν μέτρα στήριξης ύψους 12 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, στα οποία περιλαμβάνονται ενδεικτικά η επιδότηση ρεύματος και φυσικού αερίου, το Power Pass, η επιδότηση καυσίμων και η ενίσχυση κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

«Η οικονομία και η χώρα έχουν ήδη εισέλθει σε νέα αναπτυξιακή τροχιά. Πρωταρχικό μέλημα μας ήταν και παραμένει η ισχυροποίηση αυτής της δυναμικής που έχει αναπτυχθεί σταθερά τα τέσσερα τελευταία έτη, στηρίζοντας παράλληλα όλους όσους έχουν ανάγκη» δήλωσε σχετικά ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο