Μεταμεσονύχτιοι πανηγυρισμοί στο βουλευτικό γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα - Θρίλερ για την κατάληψη της 4ης έδρας

Πανηγυρισμοί και επεφημίες ακούστηκαν λίγο μετά τις 00.30 έως και τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023 στο γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει την βουλευτική του έδρα, τερματίζοντας δεύτερος σε σειρά εκλογής. 

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα από το Υπ. Εσωτερικών, η ΝΔ στην Ημαθία καταλαμβάνει δύο έδρες (τις καταλαμβάνουν οι Απόστολος Βεσυρόπουλος και Τάσος Μπαρτζώκας), ο ΣΥΡΙΖΑ μία έδρα (την οποία καταλαμβάνει ο Άγγελος Τόλκας) και η Ελληνική Λύση μία έδρα (για την οποία "μάχονται" ψήφο με ψήφο οι Βασίλης Κοτίδης και η Δήμητρα Τρεμπελή).

Να σημειωθεί ότι τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ, με πρώτο το Νίκο Τσιαμήτρο, ο οποίος έχει μικρή διαφορά με την Ολυμπία Αποστόλου, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπ. Εσωτερικών δεν παίρνει έδρα το τρίτο κόμμα, αλλά το τέταρτο, που είναι το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Βίντεο από τους πανηγυρισμούς φίλων του Τάσου Μπαρτζώκα, όπως ακουγόταν από τα γραφεία του InVeria.gr:


Στις 01.50 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο Τάσος Μπαρτζώκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα όλη η Ημαθία, όλη η Ελλάδα, ενώθηκε με έναν κοινό βηματισμό, σε αυτά που μας ενώνουν. Στο αίτημα για καλύτερους μισθούς, καλύτερη δημόσια υγεία, καλύτερο και πιο αποτελεσματικό κράτος. Βροντοφωνάξαμε ότι έχουμε αφήσει πίσω την τοξικότητα, ότι γράψαμε τον επίλογο στο πισωγύρισμα. Η Ελλάδα σήμερα απέδειξε ότι η σπουδαιότερη μεταρρύθμιση που έχει γίνει, είναι η αλλαγή στον τρόπο που μιλάει η πολιτική ηγεσία με τον κόσμο. Και αυτή η αλλαγή έχει χρώμα μπλε, γιατί συντελέστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας στο πρόσωπό μου, όπως επιβεβαιώθηκε από την πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση, την κάλπη. Ξανασυναντιόμαστε και ξαναξεκινάμε. Με ευθύνη, με συνέπεια και σκληρή δουλειά,  θα τιμήσω όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Θα τιμήσω όμως και θα εκπροσωπήσω αυθεντικά, κάθε Ημαθιώτη και Ημαθιώτισσα, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και ιδεολογικές μας καταβολές. Γιατί στο τέλος, αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν!

Όλοι για την Ημαθία, Όλα για την Ημαθία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο