Νίκος Τσιαμήτρος: Συγχαρητήρια για το «ευ αγωνίζεσθαι» των ομάδων και των φιλάθλων!

ΔΤ από υποψήφιο βουλευτή (ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής) Νίκο Τσιαμήτρο: Την κορυφαία γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας παρακολούθησε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος. Το Σάββατο το απόγευμα παραβρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Βέροιας όπου παρακολούθησε τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας μεταξύ της Αγίας Μαρίνας και του ΝΠΣ Βέροια.

Την ίδια μέρα το βράδυ, ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος έδωσε το παρών του στις πανηγυρικές εκδηλώσεις του Μακροχωρίου, όπου οι κάτοικοι του χωριού τον υποδέχθηκαν με θέρμη και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει για ένα καλύτερο μέλλον της Ημαθίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής κ. Νίκος Τσιαμήτρος αναφερόμενος στην αθλητική εκδήλωση του τελικού του κυπέλλου δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ και δημόσια τόσο την ομάδα της Αγίας Μαρίνας για την κατάκτηση του κυπέλλου, όσο και την φιναλίστ του θεσμού ομάδα του ΝΠΣ Βέροιας για την αξιοπρεπέστατη παρουσία της στον τελικό. Θα υπενθυμίσω τα λόγια του Ερνεστ Χεμινγκγουέι που έλεγε «ο αθλητισμός διδάσκει έντιμα να νικάς και με αξιοπρέπεια να χάνεις». Και πιστεύω πως αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες.

Ταυτόχρονα συγχαίρω την διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας για την άψογη διοργάνωση του τελικού την οποία χάρηκαν πολλές εκατοντάδες συντοπιτών μας, χωρίς ακρότητες και ύβρεις, αλλά σε πνεύμα ολυμπισμού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο