Νίκος Τσιαμήτρος στον ΑΚΟΥ 996: Θέλω να γίνω η δυνατή φωνή του κόσμου της Ημαθίας

ΔΤ από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής) Νίκο Τσιαμήτρο: Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή  του Ζήση Πατσίκα και του Νίκου Βουδούρη «Λαϊκά και Αιρετικά» και στο ραδιόφωνο του Άκου 99.6 ήταν σήμερα Τετάρτη μεσημέρι, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος, όπου συζήτησαν ζητήματα που αφορούν τόσο την Ημαθία, όσο και για το πολιτικό, προεκλογικό, τοπίο, λίγες μέρες πριν την λαϊκή ετυμηγορία με τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Και εγώ προσωπικά και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, δίνουμε την καθημερινή μας μάχη για να αναδείξουμε τις προγραμματικές μας θέσεις, αλλά και τους δικούς μου, προσωπικούς, στόχους» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιαμήτρος και πρόσθεσε:

«Θέλω να γίνω η δυνατή φωνή του κόσμου της Ημαθίας. Μια δυνατή φωνή, που θα συμβάλλει τα μέγιστα για την επίλυση σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν για πολλά χρόνια τον λαό της Ημαθίας. Τα παιδιά μας φεύγουν, εργάτες γης δεν έχουμε, οι υποδομές είτε είναι ελλιπείς και ανύπαρκτες, είτε βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Η Ημαθία που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στον πρωτογενή τομέα, δυστυχώς μέρα με τη μέρα μαραζώνει, με τους αγρότες μας να βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης. Είναι γνωστό πως τα αγροκτηνοτροφικά προβλήματα επηρεάζουν σημαντικά και τους άλλους κλάδους της οικονομικής και κοινωνικής ζωής μας» είπε ο υποψήφιος βουλευτής και πρόσθεσε:

«Το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, επισκέφθηκα όλα τα χωριά της Ημαθίας και συζήτησα με τους κατοίκους. Παράλληλα λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας ως οικονομολόγος με το λογιστικό μου γραφείο, έχω ιδίαν άποψη για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στα νοικοκυριά του Νομού μας. Έτσι όλα αυτά που αφουγκράστηκα έχουν καταγραφεί στην πολιτική μου ατζέντα και με την στήριξη του κόσμου θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι ώστε να ανατείλει και πάλι ο ήλιος της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης και της προόδου».

Αναφερόμενος στην απόφασή του να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος τόνισε πως «μετά από μια πετυχημένη, πιστεύω, συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, δέχθηκα παροτρύνσεις από συντοπίτες για να θέσω υποψηφιότητα για βουλευτής. Έτσι αποδέχθηκα και την προσωπική επιλογή μου από τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Νίκου Ανδρουλάκη και «ικανοποίησα» την επιθυμία φίλων και συμπολιτών να θέσω υποψηφιότητα διεκδικώντας μία έδρα στην Ημαθία και παράλληλα βοηθώντας και γω το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει ισχυρό στο πολιτικό προσκήνιο. Πλαισιώνομαι από ανθρώπους που ανήκουν και στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλους κομματικούς χώρους. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και τους διαβεβαιώνω πως θα τους τα επιστρέψω διπλά και τρίδιπλα!!!».   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο