Νίκος Τσιαμήτρος: Χρέος μας να στηρίξουμε την πολύτεκνη οικογένεια - Κάλεσμα για τις εκλογές της Κυριακής

 

Νίκος Τσιαμήτρος: Χρέος μας να στηρίξουμε την πολύτεκνη οικογένεια

Με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Ημαθία, Νίκος Τσιαμήτρος. Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κύκλου επαφών και συναντήσεων, που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της Ημαθίας για την καταγραφή των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων εξέθεσαν στον κ. Τσιαμήτρο την έλλειψη μέτρων στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών και ικανών κινήτρων για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και του τεράστιου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιαμήτρος αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων των πολύτεκνων οικογενειών, όπως τέθηκαν από τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων και διαβεβαίωσε πως θα είναι αρωγός σε ότι του ζητηθεί. 

«Η ουσιαστική στήριξη των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών δεν αποτελεί μονάχα κοινωνική αναγκαιότητα, αλλά και ένας ισχυρός συμβολισμός για την αντιμετώπιση του πιο σημαντικού ζητήματος της χώρας μας, του δημογραφικού» είπε ο κ. Τσιαμήτρος.


Νίκος Τσιαμήτρος: Οι μνήμες πρέπει να μείνουν ζωντανές


Η 19η Μαΐου  θα θυμίζει σε εμάς αλλά και στις επόμενες γενιές τους διωγμούς και το ξεριζωμό των Ποντίων από τον τόπο τους.
Τον πόνο της απώλειας που έζησαν αλλά και τον μεγάλο κόπο για να στεριώσουν  στην νέα πατρίδα. Ιδιαίτερα εδώ στην Ημαθία, οι γονείς μας, ο καθένας από την δική του γειτονιά, έβλεπαν το μόχθο και τη προσπάθεια  των ανθρώπων να ενταχθούν στην οικονομική  και  πολιτιστική  πραγματικότητα.
Στο πέρασμα του χρόνου δεν ξέρουμε αν έκλεισαν οι πληγές. Οι μνήμες όμως πρέπει να μείνουν ζωντανές.
Αποτελεί ουσιώδες χρέος μας να τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων και όλων των Ελλήνων του Πόντου, για τη διαχρονική και ανεκτίμητη συμβολή τους σε όλους τους τομείς!.
Φέτος συμπληρώνονται 104 χρόνια από τον ξεριζωμό, τα βίαια, μαζικά και φονικά γεγονότα εναντίον των Ποντίων από τους νεότουρκους και ακόμη δυστυχώς η δικαίωση δεν ήρθε. Είναι αυτονόητο χρέος της διεθνούς κοινότητας η αναγνώριση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος σε βάρος του ελληνισμού του Πόντου.

Νίκος Τσιαμήτρος
Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Κάλεσμα του Νίκου Τσιαμήτρου για τις εκλογές της Κυριακής

Την Κυριακή 21 Μαΐου, σας καλώ να εκδηλώσετε την εμπιστοσύνη σας σ΄ αυτούς που τα επόμενα χρόνια θα έχουν την τύχη σας στα χέρια τους. Στο κόμμα που θα οδηγήσει την χώρα σε μια νέα πορεία αναπτυξιακής προοπτικής, με δημοκρατικούς και δίκαιους θεσμούς.
Με την ψήφο σας στις 21 Μαΐου σας καλώ να απορρίψατε τον λαϊκισμό και την υποσχεσιολογία. Να απορρίψατε τον διχασμό και τα τεχνητά διλήμματα. Να απορρίψατε τις κραυγές και τις στείρες αντιπαραθέσεις. Να απορρίψατε την καταστροφολογία και τον μηδενισµό.
Με την ψήφο σας στις 21 Μαΐου, σας καλώ να ψηφίσετε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για να γίνει το ανάχωμα στα συμφέροντα που άλλοι υπηρετούν και οδηγούν την κοινωνία μας στον γκρεμό.
Κατά την προεκλογική περίοδο είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και σας έδωσα την υπόσχεση πως θα γίνω η δική σας φωνή, αν με προτιμήσετε να σας εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου εκφράσατε και σας καλώ να προσέλθετε όλοι την Κυριακή για να ασκήσετε το κορυφαίο δημοκρατικό σας δικαίωμα. Καμία ψήφος δεν είναι χαλαρή. Αντίθετα ψηφίστε με υπευθυνότητα και αποδείξτε ότι εκτιμάτε και τιμάτε την αλήθεια, την εντιμότητα, την διαφάνεια, το ήθος και την ακεραιότητα.

Νίκος Τσιαμήτρος
Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο