Ολοκλήρωσε την προεκλογική του κίνηση ο Άγγελος Τόλκας

 

Δελτίο Τύπου από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ) Άγγελο Τόλκα: Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ  Άγγελος Τόλκας με τρεις (3) μεγάλες ομιλίες σε Μακροχώρι, Βέροια και Νάουσα. Προηγήθηκαν ομιλίες σε κάθε έδρα των δώδεκα (12) πρώην Καποδιστριακών δήμων. 

Ο κ. Τόλκας κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα είχε την χαρά και τιμή να έρθει σε επαφή με τον κόσμο της Ημαθίας, έναν κόσμο που έδειξε στο βλέμμα του, στο χαμόγελό του και στο θερμό του χειροκρότημα ότι η αδιάρρηκτη κι αδιαμεσολάβητη σχέση που έχει χτίσει μαζί του τόσα χρόνια είναι ακόμα δυνατή. Είδε, όμως, κι έναν κόσμο που θέλει την αλλαγή, μια Ημαθία ισχυρή, χωρίς εξαρτήσεις και άδειες υποσχέσεις, σε όσα επιδόθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ. 

Παράλληλα, ο κ. Τόλκας υπενθύμισε την πλούσια κοινοβουλευτική του δράση υπέρ της Ημαθίας, τόνισε ότι ο κόσμος της Ημαθίας δεν θέλει κάποιον που ΘΑ κάνει κάτι, αλλά που ήδη έπραξε και πράττει. Υπογράμμισε, δε, ότι χρόνια τώρα μπορεί να κοιτάζει στα μάτια τον ημαθιώτικο λαό, να τον στηρίζει και να συγκρούεται με πάσης φύσεως συμφέροντα, αφού πορεύεται δίχως εξαρτήσεις. Μάλιστα, τόνισε ότι η Ημαθία έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει να γίνει ξανά ισχυρή, στηρίζοντας έναν άνθρωπο, που είχε και μπορεί να έχει πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων (πρώην υφυπουργός, δις κυβερνητικό στέλεχος). Τέλος, ο κ. Τόλκας ζήτησε από τους πολίτες της Ημαθίας να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και να τον στηρίξουν ξανά, για μια Ημαθία ισχυρή, μια Ημαθία των πολλών. 

ΆΓΓΕΛΟΣ ΤΟΛΚΑΣ 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο