Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας (4-10 Μαΐου 2023)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα (4-10 Μαΐου 2023):

  • Την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Αγάπη, έμπνευση πατέρων και διδασκάλων» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

  • Την Κυριακή 7 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βεροίας. 

  • Τη Δευτέρα 8 Μαΐου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών για την εορτή του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος. 

  • Την Τρίτη 9 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. στα προπύλαια του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού θα υποδεχτεί τη Δεξιά Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος, την οποία θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος. Στη συνέχεια θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Μεσοπεντηκοστής. 

  • Την Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής 10 Μαΐου το πρωί θα λάβει μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού. 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο