Πρώτος σε ψήφους και πάλι ο Απ. Βεσυρόπουλος - Επίσκεψη στον εορτάζοντα αντιπεριφερειάρχη Κ. Καλαϊτζίδη (βίντεο)

 

Πρώτος σε ψήφους και με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους κατατάσσεται ο Απόστολος Βεσυρόπουλος στην Ημαθία. Ο κ. Βεσυρόπουλος λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής (21/5), όταν είχε ξεκαθαριστεί η ιστορική νίκη της ΝΔ και η δική του πρωτιά, βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον εορτάζοντα αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, στο γραφείο του στην Π.Ε. Ημαθίας. 

Ο κ. Καλαϊτζίδης συνεχάρη τον υφυπουργό Οικονομικών και εκ νέου εκλεγμένο βουλευτή Ημαθίας για την επιτυχία του, ενώ από την πλευρά του ο κ. Βεσυρόπουλος ευχαρίστησε για την στήριξη και την συνεργασία, υποσχόμενος πως η Ημαθία θα δει ακόμα καλύτερες μέρες. 

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνάντηση των δύο ανδρών:


Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Πρώτος στις καρδιές των πολιτών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Ημαθίας»

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, στις 01.49 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (22/5) έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Ημαθίας. Πρώτος Βουλευτής Ημαθίας και Πρώτος στις καρδιές των πολιτών.
Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα, δεσμεύομαι ότι αυτή την καθαρή και ισχυρή εντολή θα την μετατρέψω σε έργο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Η Ημαθία Ψηλά, το λέω και το εννοώ. Και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών  σήμερα, με την ψήφο τους, σήκωσαν ψηλά την Ημαθία.
Το εκλογικό αποτέλεσμα συνιστά μια απόλυτη και συντριπτική νίκη για τη Νέα Δημοκρατία.
Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η ψήφος αυτή ακυρώνει τα σενάρια αστάθειας και ακυβερνησίας. Η εντολή των πολιτών είναι ξεκάθαρη: Πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η επιλογή των πολιτών είναι η Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα, η πολιτική και οικονομική σταθερότητα.
Προχωράμε μπροστά.
Σταθερά, Τολμηρά.» 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο