Σε οδό "19ης Μαΐου" μετονομάζεται η κεντρική οδός στο Πανόραμα Βέροιας - Τελετή το Σάββατο (6/5)

ΔΤ: Η Εύξεινος Λέσχης Βέροιας σε συνεργασία με το 1ο Γενικό Λύκειο Βεροίας  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με  θέμα τη μετονομασία της οδού Ρωσοπροσφύγων σε οδό 19ης Μαΐου( ο κεντρικός δρόμος συνοικισμού Πανοράματος Βεροίας) και ενημέρωση των συμπολιτών μας  για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου,  το Σάββατο 6 Μαΐου 2023   στις  7  το  απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του 1ου ΓΕΛ  και σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε  για να  παρακολουθήσετε τη σχετική ομιλία  που θα γίνει από τον κ. Παναγιωτίδη  Γεώργιο.

Θα ακολουθήσει   το τραγούδι  ΄΄Πάρθεν η  Ρωμανία΄΄ και  τελειώνοντας  το τραγούδι  οι πυρριχιστές της λέσχης θα  χορέψουν τον  πυρρίχιο χορό(Σέρα).

Θα ακολουθήσουν μαρτυρίες ποντίων 1ης και 2ης γενιάς με απαγγελία από μαθητές του 1ου ΓΕΛ ενώ ταυτόχρονα  άλλα παιδιά του Λυκείου  θα αφήνουν αναμμένα φαναράκια σε συγκεκριμένα σημεία σχηματίζοντας  τον αριθμό 353.000 (θύματα γενοκτονίας)  και ένας μαθητής ζωγράφος του λυκείου θα ετοιμάζει  σχετική  ζωγραφιά με θέμα την πορεία γενοκτονίας. 

Αυτά και άλλα  προγραμματίσαμε  για όλους  που θα παρευρεθούν  στο Πανόραμα το απόγευμα του Σαββάτου  και σας περιμένουμε.

Για το Δ.Σ.

    Ο  Πρόεδρος                     Η  Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης  Χαράλαμπος   Τογκουσίδου Ευαγγελία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο