Σε Τελωνείο, ΚΕΜΑΕΔ και... καφέ με γυναίκες ο Νίκος Τσιαμήτρος

 Το Τελωνείο Βέροιας επισκέφθηκε ο Νίκος Τσιαμήτρος

Τα ζητήματα που αφορούν το Τελωνείο Βέροιας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος.

Ο κ. Τσιαμήτρος συνεχάρη του εργαζόμενους για το με γάλο ενδιαφέρον που δείχνουν για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών πολιτών και τους διαβεβαίωσε πως θα σταθεί αρωγός στην επίλυση των όποιων ζητημάτων υπάρχουν και θα προκύπτουν, της πολύ ευαίσθητης αυτής υπηρεσίας για την Ημαθία και την χώρα μας.

Οι εργαζόμενοι στο Τελωνείο Βέροιας από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον κ. Τσιαμήτρο για το ενδιαφέρον του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει.


Νίκος Τσιαμήτρος: Τα παιδιά και τα μάτια μας…

Το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕΜΑΕΔ) Βέροιας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος. Στην συνάντηση που είχε στην δομή, ενημερώθηκε από την πρόεδρο του ΚΕΜΑΕΔ κα. Μελίνα Δαμιανίδου για το έργο που συντελείται και άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα που υπάρχουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν από την πολιτεία. Επίσης η πρόεδρος του ΚΕΜΑΕΔ ευχαρίστησε τον κ. Τσιαμήτρο για το μακροχρόνιο ενδιαφέρον του και την στήριξή του στο Κέντρο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του.

Ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος συνεχάρη τόσο την πρόεδρο του ΚΕΜΑΕΔ κα. Μελίνα Δαμιανίδου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τους εθελοντές για το έργο που προσφέρουν, θα συνεχίσει να στηρίζει το ΚΕΜΑΕΔ και τόνισε χαρακτηριστικά πως «τα άτομα με ειδικές δεξιότητες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας. Γι αυτό τα παιδιά και τα μάτια μας».


Μία ευχάριστη συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή Νίκου Τσιαμήτρου

«Έτσι για καφέ και… κουβέντα» σκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος και το έκανε πράξη σε συνάντηση με γυναίκες στη Βέροια. Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή, τα πηγαδάκια δεν άργησαν να σχηματιστούν, η πολιτική και όχι μόνο κουβέντα βρέθηκε στο προσκήνιο και η συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα πραγματικά ευχάριστο πρωινό.

«Ιδιαίτερα ξεχωριστό ήταν για μένα το πρωινό, καθώς είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με γυναίκες, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να τις ακούσω, να συνεισφέρουν στην πολιτική μου προσπάθεια με τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους» δήλωσε ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος και συμπλήρωσε:

«Η επαφή μου με φίλες, πρόσωπα αγαπημένα που πορευτήκαμε για χρόνια στα εύκολα και τα δύσκολα, αλλά και νέα άτομα, δεν αποτέλεσε μόνο μια μεγάλη χαρά, αλλά και μια ευχάριστη ανάπαυλα στην έντονη προεκλογική πίεση των ημερών. Τις ευχαριστώ όλες, μία προς μία, αλλά και όσους βρέθηκαν δίπλα μου και έκαναν το πρωινό μου πραγματικά όμορφο και δημιουργικό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο