Το θεατρικό έργο «Το στραβόξυλο» ανέβασε η ΕΛΒ


ΔΤ: Η Εύξεινος Λέσχης Βέροιας παρουσίασε με την θεατρική της ομάδα, το Σάββατο 29-4-2023 στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας, το έργο του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά «Το στραβόξυλο», στην ποντιακή διάλεκτο, σε σκηνοθεσία Ελευθέριου Τσαχουρίδη.

Πριν ξεκινήσει η παράσταση η Γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου Τογκουσίδου Ευαγγελία, η οποία έκανε και την παρουσίαση της εκδήλωσης, κάλεσε στο βήμα τον επί χρόνια πρωτεργάτη της θεατρικής ομάδας Λαμπριανό Ιντζεβίδη, τον «Θείο Λάμπη» όπως τον αποκαλούν στην Λέσχη, όπου του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την μεγάλη του προσφορά στο θέατρο, από τον πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Χαράλαμπο Καπουρτίδη σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης.

Η παράσταση, με το συγκεκριμένο έργο, χάρισε πολύ γέλιο στον κόσμο που, για ακόμη μια φορά, μας τίμησε με την παρουσία του. Η κατάμεστη αίθουσα, η άριστη ερμηνεία των ηθοποιών και η αντίδραση του κόσμου, θύμισαν προ covid εποχές, κάτι που ήταν απαραίτητο σε όλους.Γι αυτό το αποτέλεσμα εργάστηκαν και συνεργάστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες, ο υπεύθυνος του διοικητικού συμβουλίου Φωτιάδης Φιλοκτήμων, ο σκηνοθέτης Τσαχουρίδης Ελευθέριος  και οι ηθοποιοί. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βέροιας, Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, Τουρισμού κ.Ασλανίδης Λάζαρος, Περιβάλλοντος κ.Παπαδόπουλος Βασίλειος, Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ κ.Ρίζος Κωνσταντίνος, οι κύριοι Λαβασάς Αθανάσιος και Γεωργιάδης Γιάννης από την επιτροπή θεάτρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ο Διοικητής Τροχαίας Βέροιας κ.Παρούτογλου Ιωσήφ, ο Πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Γεωργίου και ο Ποντιακός σύλλογος Μακροχωρίου.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση της αίθουσας, τον σκηνοθέτη Ελευθέριο Τσαχουρίδη, τους ηθοποιούς, την υπεύθυνη σκηνικών – ενδυματολογίας Βασιλική Μπρανιώτου, τους Στεφανίδη Σπυρίδωνα και Στολτίδη Ηλία για το στήσιμο της θεατρικής σκηνής, την καθηγήτρια αισθητικής Παπαδοπούλου Αικατερίνη, τους θεατές και φυσικά τον χορηγό της εκδήλωσης Καλδερίμογλου Πρόδρομο.

Για το Δ.Σ.

    Ο  Πρόεδρος                      Η  Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης  Χαράλαμπος   Τογκουσίδου Ευαγγελία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο