Τάσος Μπαρτζώκας: «Προχωράμε δυνατά, σταθερά μπροστά για μια Ελλάδα, για μια Ημαθία ακόμα πιο παραγωγική και ισχυρή»

ΔΤ: Ο Τάσος Μπαρτζώκας βρίσκεται καθημερινά με τους συμπολίτες του συνεχίζοντας την προεκλογική μάχη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου,  συζητώντας μαζί τους και δίνοντας την προοπτική και το όραμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα τετραετία που έρχεται.

Στο Βρυσάκι, το Καμποχώρι, την Επισκοπή, τα Καβάσιλα και το Σταυρό, συνομιλώντας με αρκετούς συμπολίτες του κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για μια Ελλάδα ακόμα πιο παραγωγική.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής: «Η  Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τον πρωτογενή τομέα και την αγροτική παραγωγή, θεωρώντας την βασικό πυλώνα της εθνικής  οικονομίας. Ήδη τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια καταφέραμε να κάνουμε πολύ σημαντικά βήματα, ώστε οι αποζημιώσεις για φυσικές καταστροφές να καταβάλλονται το συντομότερο δυνατό, μειώνοντας το χρόνο μόλις σε τέσσερις μήνες. Αυξήσαμε το ύψος και την έκταση  των αποζημιώσεων, έχοντας καταβάλλει συνολικά κατά την προηγούμενη τετραετία αποζημιώσεις ύψους 863.560.549 ευρώ! Παράλληλα αυξήσαμε τους πόρους από την Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ).

Για την επόμενη τετραετία προχωράμε ακόμα μια εντατικά και σταθερά έχοντας ως βασικούς στόχους ακόμα δικαιότερες και ταχύτερες αποζημιώσεις για όλους τους αγρότες, μέσα από την αναγκαία- όπως πολλές φορές έχω τονίσει- τροποποίηση και επικαιροποίηση του Κανονισμού του ΕΛΓΑ, δεδομένων μάλιστα των ολοένα και πιο έντονων και ακραίων καιρικών φαινομένων, που επηρεάζουν την αγροτική  παραγωγή.

Παράλληλα μέσα στους βασικούς στόχους της Νέας Δημοκρατίας είναι η αύξηση του αριθμού των κατ’ επάγγελμα νέων αγροτών, η υλοποίηση νέων αρδευτικών έργων σε όλη την επικράτεια, ταυτόχρονα με τον εκσυγχρονισμό των ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ, που θα ωφελήσουν χιλιάδες αγρότες, καθώς και η οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Προχωράμε δυνατά, σταθερά μπροστά για μια Ελλάδα, για μια Ημαθία ακόμα  πιο παραγωγική και ισχυρή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο