Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας (15 Ιουνίου - 21 Ιουνίου 2023)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα από την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 έως και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 έχει ως εξής:

  • Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Χαίροις της Κριμαίας θείος βλαστός» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

  • Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εσπερίδα κατηχητών και κυκλαρχών της Ιεράς Μητροπόλεως μας με θέμα: «Κατήχηση και κήρυγμα» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «ΚΘ’ Παυλείων». 

  • Την Κυριακή 18 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.  

  • Την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση με θέμα: «Αλεξανδρινές απεικονίσεις στον Άθωνα» που διοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη σε συνεργασία με την Ενωμένη Ρωμηοσύνη στο πλαίσιο των «ΚΘ’ Παυλείων». 

  • Την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο θα παραστεί και θα χαιρετίσει το 3ο Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής με θέμα: «Υμνογραφήματα Οσίου Γερασίμου Μικραγιαννανίτου» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «ΚΘ’ Παυλείων». 

  • Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 11:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας θα παραχωρήσει συνέντευξη στους δημοσιογράφους των τοπικών Μ.Μ.Ε. ενόψει του επιστημονικού συνεδρίου και της κορύφωσης των «ΚΘ’ Παυλείων». 

  • Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση «Μελωδίες από το παρελθόν έως το σήμερα» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «ΚΘ’ Παυλείων». 

  • Την Τρίτη 20 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στα Καβάσιλα για την εορτή του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα. 

  • Την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

  • Την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου) θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εσπερίδα «Σύγχρονες Μορφές της Εκκλησίας» αφιερωμένη στον Όσιο Γεράσιμο τον Υμνογράφο που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «ΚΘ’ Παυλείων». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο