Βέροια: Βαγγελόπουλος, Καρολίδης, Συμεωνίδου και Χαραλαμπίδης στο ψηφοδέλτιο του Κ. Βοργιαζίδη

 ΔΤ: Τέσσερις νέους υποψηφίους καλωσόρισε στο ψηφοδέλτιο του Δημοτικού Συνδυασμού «Δράση με Γνώση» ο επικεφαλής, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

Πρόκειται για τους:

Βαγγελόπουλος Σωτήριος (Υποψήφιος Δ.Ε. Βέροιας)

Γεννήθηκε στην Βεργίνα. Είναι εκπαιδευτικός μέσης εκπαίδευσης στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βέροιας. Παράλληλα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων, ανέργων και εργαζομένων, και επιτηρητής ΕΟΠΠΕΠ για την πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής. Διετέλεσε Διευθυντής Εκπαίδευσης σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Βέροια. 

Καρολίδης Διονύσης (Υποψήφιος Δ.Ε. Βέροιας)

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Βέροια. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο από νεαρή ηλικία και είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Προμηθέας» Βέροιας. Ήταν μέλος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας για πάνω από 10 χρόνια. Έχει ενεργή εθελοντική δράση στη διοργάνωση αφιλοκερδώς θεατρικών παραστάσεων σε σχολεία και πολιτιστικούς συλλόγους και προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αθλητικούς συλλόγους.

Συμεωνίδου Γεωργία (Υποψήφια Δ.Ε. Απ. Παύλου)

Κατοικεί στο Μακροχώρι. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και μητέρα δύο παιδιών. Δραστηριοποιείται ενεργά σε θέματα πολιτιστικής παράδοσης και συμμετέχει στις δράσεις του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου. Θεωρώντας ότι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι είναι οι βασικοί πυλώνες διατήρησης της παράδοσης και του πολιτισμού στον δήμο, επιθυμεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ως υποψήφια με την παράταξη «Δράση με Γνώση» του Κωσταντίνου Βοργιαζίδη.

Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος (Υποψήφιος Δ.Ε. Απ. Παύλου)

Γεννήθηκε στην Βέροια και μεγάλωσε στη Ν. Νικομήδεια Ημαθίας. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Εργάζεται σε κονσερβοποιείο ως χειριστής μηχανημάτων. Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής παράταξης «Δράση με Γνώση» με στόχο να βρεθεί στη θέση του δημοτικού συμβούλου και να εργαστεί για τα κοινά, με νέες ιδέες και όραμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο