Δήλωση της Τζωρτζίνας Αθανασίου για την υποψηφιότητά της ως Περιφερειακή Σύμβουλος στην Ημαθία

Με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Ημαθία η Τζωρτζίνα Αθανασίου, η οποία σε σχετική της δήλωση αναφέρει: 

Αγαπητοί μου φίλοι, 

Εδώ και  καιρό έχουμε την χαρά να συναντιόμαστε και να συζητούμε μεταξύ άλλων για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνομιλούμε και μοιραζόμαστε ανησυχίες, επιθυμίες, προβλήματα και λύσεις για την Ημαθία.  

Με ιδιαίτερη χαρά και συναισθανόμενη την ευθύνη που απορρέει από μια τέτοια απόφαση, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού « Αλληλεγγύη», ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας.

Τους επόμενους μήνες θα επιδιώξω να μας δοθούν πολλές ευκαιρίες να ανταλλάξουμε απόψεις μα κυρίως, και πάνω από όλα, να ακούσω εσάς. Τον καθένα και την κάθε μία ξεχωριστά. Με ενδιαφέρει η δική σας οπτική στα πράγματα, να γνωρίσω τις δυσκολίες της δικής σας καθημερινότητας, να κατανοήσω τους δικούς σας προβληματισμούς ώστε με την σειρά μου να συμβάλω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας σε τούτο τον ευλογημένο τόπο. 

Το να εμπιστευτείς κάποιον, δεν αποτελεί απόφαση. 

Η εμπιστοσύνη είναι ένα συναίσθημα που εμπνέεται.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων μας ευελπιστώ η εμπιστοσύνη, αυθόρμητα, να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και σε εμένα. 

Αυτό στο οποίο δεσμεύομαι είναι ότι από την πλευρά μου θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη σας και να εργάζομαι με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα για την επιτυχή πορεία που συνεχίζει να χαράσσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας για την Ημαθία, και κατ επέκταση, για την ολόκληρη της  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο