Τέσσερα ακόμα πρόσωπα στον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κωσταντίνου Βοργιαζίδη

ΔΤ: Τέσσερις νέες υποψηφιότητες που συντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Δράση με Γνώση», υποδέχθηκε ο επικεφαλής, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Πρόκειται για τους:

Ιωάννης Δαληγκάρος (Δ.Ε. Απ. Παύλου)

Κατάγεται από την Κουλούρα Ημαθίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολόγων Τροφίμων και απασχολείται ως νέος αγρότης. Είναι παντρεμένος και είναι πατέρας ενός παιδιού.

Δρ. Ιωάννα Γ. Ιορδανίδου (Δ.Ε. Απ. Παύλου)

Γεννήθηκε στην Βέροια. Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη ¨Χωροταξία, Πολεοδομία και Ανάπτυξη¨ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το 2020 αναγορεύτηκε Διδάκτορας του Τμήματος. Εργάστηκε για 15 έτη σε ΟΤΑ . Από το 2021 εργάζεται στο Τμήμα Προγραμματισμού και Μελετών ΑΠΘ. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Καθηγητή και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Διονύσης (Σάκης) Κουλουριώτης (Δ.Ε. Απ. Παύλου)

Είναι κάτοικος Μακροχωρίου. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 2011 έως το 2019. Έχει υπηρετήσει το δήμο από διάφορες θέσεις ευθύνης, ως πρόεδρος της Κοινότητας Μακροχωρίου, πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και μέλος επιτροπών. Ασχολείται με το εμπόριο φρούτων.

Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης (Δ.Ε. Βέροιας) 

Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός – εικαστικός. Από το 2007 έως το 2019, έχει διατελέσει πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχος δήμου Βέροιας, πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, πρόεδρος ΚΕΠΑ, πρόεδρος δημοτικών παιδικών σταθμών, πρόεδρος Βρεφονηπιακού Σταθμού «Θεανώ Ζωγιοπούλου» και αντιπρόεδρος του Εθνικού Μουσείου Εκπαίδευσης Βέροιας  «Χρίστος Τσολάκης». Διετέλεσε μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) νομού Ημαθίας. Θήτευσε ως Γενικός Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ νομού Ημαθίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο