Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονος (2-8/8/2023)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος 2-8 Αυγούστου 2023):

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μικρή Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Ξηρολίβαδο.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Οι θαυματουργές εικόνες της Παναγίας μας (Α΄ Μέρος)» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Μουτσιάλης.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αγκαθιάς επί τη εορτή του Αγίου Νικάνορος.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μικρή Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην τοπική κοινότητα του Αγίου Γεωργίου Δοβράς Βεροίας.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο