Ισχυρός Δήμος - Κώστας Παλουκίδης: Συναντήσεις με Θ. Σκυλακάκη στη ΔΕΘ και Λ. Τσαβδαρίδη

Δελτία Τύπου από συνδυασμό "Ισχυρός Δήμος - Κώστας Παλουκίδης": 

Το Σάββατο 16-9-2023, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας, Νίκος Ασλάνογλου, με την ιδιότητα του μέλους της Διοίκησης του Ελληνικού οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, στο περίπτερο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας  στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν θέματα που σχετίζονται με την ανακύκλωση και το περιβάλλον. Ο Νίκος Ασλάνογλου είναι εκτός από μέλος της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και συμμετέχει στο Δ.Σ. με την ιδιότητα του απλού πολίτη μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σε άλλη συνάντηση, επίσης το Σάββατο 16-09-2023 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κώστας Παλουκίδης, είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις θέσεις του συνδυασμού ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ πάνω σε θέματα ανακύκλωσης και γενικότερα ζητήματα περιβάλλοντος, σε στελέχη του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), ο οποίος ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με πλήρη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και υπάγεται στην εποπτεία και τον έλεγχο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

***

Δήλωση του Κώστα Παλουκίδη μετά από συνάντησή του με τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη:


Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με το βουλευτή Ημαθίας, της Νέας Δημοκρατίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη, φίλο από παλιά και να ανταλλάξουμε απόψεις για το δήμο μας. 

Του παρουσίασα το όραμα και το σχέδιο του συνδυασμού μας για ένα δήμο ισχυρό και πρωτοπόρο σε όλους τους τομείς.

 Ο κ.Τσαβδαρίδης μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα, δηλώνοντας ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία μας στις εκλογές,  κινητοποιώντας την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας  καθώς και τους φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο