Ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Βασ. Κωνσταντινόπουλος σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική

ΔΤ από υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Βέροιας Βασίλη Κωνσταντινόπουλο:

Αυτές τις ημέρες στα πλαίσια της ενημέρωσης , ως  υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος Βέροιας  που πρέπει να γνωρίζει τι γίνεται στην Κοινότητα επισκέφθηκα την αστυνομία και την Πυροσβεστική Βέροιας. 

Στην Αστυνομία με υποδέχθηκε ο Ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης και με ενημέρωσε ενδελεχώς για  τα  θέματα που αφορούν την κοινότητα. Στη συνέχεια  συναντήθηκα με τα συνδικαλιστικά στελέχη και με ενημέρωσαν για την Κατάσταση   Και τα προβλήματα του Προσωπικού .  Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι θετικά και ήταν και πολύ θετικό το άνοιγμα της σχολής Αστυνομίας στην Ναουσα, όμως το άνοιγμα δεν συνοδεύτηκε από προσλήψεις προσωπικού η μεταθέσεις μετακινήσεις  από την Αθήνα  στη Βεροια με συνέπεια να  μεγαλώνει το πρόβλημα της   Έλλειψης προσωπικού σε σημείο επικίνδυνο!!!

Στην Πυροσβεστική με υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νομου Κουβακάς Αλέξανδρος και συζητήσαμε ενδελεχώς για την παρούσα κατάσταση  η οποία είναι καλή!!! 

Στη συνέχεια συνομίλησα με αξιωματικούς και πυροσβέστες και από ότι προέκυψε το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η  έλλειψη προσωπικού , αφού η υπηρεσία βοηθάει συνεχώς με κλιμάκια σε άλλους νομούς με αποτέλεσμα να υπάρχει πολλές φορές εξουθένωση του προσωπικού και να κόβονται ακόμη και οι προγραμματισμένες άδειες με ότι  αυτό συνεπάγεται!!! 

Επιπροσθέτως μου προτάθηκε σπο τα στελέχη να ξαναδημιουργηθεί ξανά το κλιμάκιο που ήταν στη Βεργίνα, κάτι που ειναι υπέρ απαραίτητο  για την καλύτερη προστασία του Αρχαιολογικού Χώρου και των  Πιερίων Ορεων !!!  Αυτή η λύση που είναι εφικτή δίνει πολλά πλεονεκτήματα  αφού δοκιμάστηκε παλιά με μεγάλη επιτυχία !!!

Θα πρέπει όλοι λοιπόν Βουλευτές , Περιφέρεια Δήμος να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση έτσι ώστε να έχουμε ξανά το κλιμάκιο πυροσβεστικής στη  Βεργίνα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο