Η Συρμούλα Τζήμα νικήτρια στην... βλάχικη διαμάχη του Περιφερειακού Συμβουλίου

Πέρα από την ξεκάθαρη και πέρα από κάθε συναγωνισμό νίκη του Κώστα Καλαϊτζίδη στην Περιφέρεια, το... θρίλερ για την 2η και 3η εκλόγιμη θέση είχα άρωμα... βλάχικο και, τελικά, η 2η θέση... άρωμα γυναίκας!

Η Συρμούλα Τζήμα, με μικρή σχετικά, αλλά ασφαλή διαφορά, κατάφερε να κερδίσει την 2η θέση, ρίχνοντας στην 3η θέση τον ήδη εκλεγμένο (στην 2η θέση το  2019) Στέργιο Μουρτζίλα

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη της  κα Τζήμα, η οποία συνεχίζει  το... ανέβασμα στους βαθμούς της  αυτοδιοίκησης σε κάθε εκλογική μάχη (ξεκίνησε το 2014 ως πρώτη εκλεγμένη στην Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, το 2019 ως πρώτη της  παράταξής της στο Δημοτικό  Συμβούλιο Βέροιας και, τώρα, ως δεύτερη (αλλά για πολλούς πρώτη, αφού ο Καλαϊτζίδης θεωρείται... εκτός συναγωνισμού με τέτοια δύναμη σταυρών που έχει όλα αυτά τα χρόνια) στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας. 

Μπορεί να έχει πολλούς "εχθρούς" (δικαίως ή αδίκως δεν θα το εξετάσουμε τώρα), αλλά έχει και πολλούς φίλους και υποστηρικτές και αυτό φάνηκε στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Για την ιστορία, σύμφωνα με τα έως τώρα ανεπίσημα στοιχεία οι τρεις πρώτοι - εκλεγόμενοι - υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, από την παράταξη Τζιτζικώστα,  έλαβαν:

1) Κώστας Καλαϊτζίδης 17.652  

2) Συρμούλα Τζήμα - Τόπη 9.150  

3) Στέργιος Μουρτζίλας 8.684  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο