Καθημερινό styling - εύκολα τρικ για μια επιτυχημένη εμφάνιση

 

Έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένες γυναίκες μοιάζουν πάντα με fashionistas, ό,τι κι αν φορούν; Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο απλό απ' ό,τι νομίζετε. Ας εξερευνήσουμε μερικές συμβουλές και κόλπα για να δημιουργείτε πάντα ένα κομψό και μοντέρνο στυλ σε κάθε σας εμφάνιση.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί κάποια χρώματα σας πηγαίνουν πολύ και κάποια άλλα όχι και τόσο; 

Επιλέξτε χρώματα ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι κάθε ρούχο που φοράτε δείχνει καταπληκτικό, προσπαθήστε να γεμίσετε την ντουλάπα σας με τα χρώματα που σας κολακεύουν περισσότερο. Αν έχετε ψυχρή επιδερμίδα, ψωνίστε ρούχα σε χρώματα όπως το λευκό, το μαύρο, το γκρι, το ασημί και το μπλε. Αν, από την άλλη, οι αποχρώσεις σας είναι πιο ζεστές, προμηθευτείτε σχέδια σε αποχρώσεις του καφέ, του κίτρινου, του χρυσού, του λαδί και του κόκκινου.

Aξιοποιήστε στο έπακρο τα αξεσουάρ

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα αξεσουάρ. Είτε πρόκειται για ένα τολμηρό ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ ή μια χοντρή ζώνη, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη δύναμη του σωστού αξεσουάρ για να δέσει ολόκληρο το ντύσιμο σας. Ένα αξεσουάρ μπορεί να κάνει ένα απλό outfit να δείχνει ιδιαίτερα λαμπερό. Μια άλλη εξαιρετική συμβουλή για αξεσουάρ είναι να αναβαθμίσετε τα casual σύνολα προσθέτοντας ένα κασκόλ. Βάζοντας ένα κασκόλ σαν αυτά που μπορείτε να ανακαλύψετε πατώντας στο παραπάνω σύνδεσμο https://answear.gr/m/the-north-face,  μετατρέπετε αυτομάτως οποιοδήποτε χαλαρό ντύσιμο και το κάνετε να φαίνεται πιο ολοκληρωμένο και κομψό. 

Κομψή με μαύρα φορέματα;

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα - ένα φόρεμα που να σας εφαρμόζει τέλεια και με το οποίο να νιώθετε αυτοπεποίθηση - είναι απαραίτητο για να είναι πλήρης η ντουλάπα μας. Δημιουργήστε ένα γοητευτικό ντύσιμο που ολοκληρώνεται με εντυπωσιακές ροζ γόβες και μια αισθησιακή μαύρη καπαρντίνα.

Πώς θα ήταν η γκαρνταρόμπα σας χωρίς τα βασικά κομμάτια ένδυσης;

Φροντίστε να επενδύσετε σε μερικά διαχρονικά βασικά ρούχα που μπορείτε να φοράτε ξανά και ξανά, όπως κλασικά μαύρα σακάκια, χαλαρά T-shirts, άνετα μπουφάν σαν αυτά τα ζεστά μπουφάβ που θα ανακαλύψετε στον παραπάνω σύνδεσμο https://answear.gr/m/fila, μια μιντι φούστα ή ένα τζιν σακάκι. Όταν έχετε τέτοια ευέλικτα και ευκολοφόρετα ρούχα μπορείτε να παίξετε με άπειρους συνδυασμούς και να δημιουργήσετε μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις. 

Denim και μόδα;

Το denim όχι μόνο θα είναι πάντα στη μόδα, αλλά είναι σημαντικό και καίριο να έχετε κάποια τζιν denim που σας ταιριάζουν και σας εκφράζουν απόλυτα. Είτε σας αρέσουν τα cropped, τα ψηλόμεσα ή τα skinny, στην συλλογή τζιν Wrangler στο answear.gr θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε και αγαπάτε. Από εκεί και πέρα, αξεσουάρ styling, όπως μια διαχρονική καμπαρντίνα, ένα στυλάτο παλτό ή ένα κομψό αθλητικό παπούτσι, ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση υπέροχα. Για το φθινόπωρο, τα blue jeans έγιναν επίσημα γκρι. Συνδυάστε ένα γκρι τζιν με ριγέ γιλέκο, δερμάτινο σακάκι και ψηλοτάκουνα και απολαύστε με στυλ κάθε στιγμή της ημέρας σας!

Τι πιο στυλάτο από ένα black and white ντύσιμο;

Το μαύρο και το λευκό χρώμα αποτελεί το πιο διαχρονικό και μοδάτο συνδυασμό ντυσίματος. Όταν έχετε αμφιβολίες, δημιουργήστε ένα ασπρόμαυρο σύνολο που θα σας σώζει σε κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για τη δουλειά, το σχολείο ή μια εκδήλωση που σας αγχώνει, πραγματικά δεν θα κάνετε ποτέ λάθος με αυτόν τον κλασικό και φινετσάτο συνδυασμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο