Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΒ για τον θάνατο του Παναγιώτη Μουρατίδη ("Πανούλη")

 

Συλλυπητήριο μήνυμα: Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της  Ευξείνου Λέσχης Βέροιας  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Παναγιώτη  Μουρατίδη, ο οποίος  ταξίδεψε  στη γειτονιά των Αγγέλων το πρωί Δευτέρας (16/10/2023), σε ηλικία 70 ετών. 

Ένας εξαίρετος και δραστήριος συμπατριώτης μας, μέλος της λέσχης μας με ιδιαίτερα μεγάλη προσφορά στον ποντιακό χώρο και στα πολιτιστικά δρώμενα. Ο γνωστός "Πανούλης" το γελαστό παιδί, έφυγε από τη ζωή,  χτυπημένος από την επάρατο νόσο μετά από τρίμηνη δοκιμασία, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και σε όλον τον ποντιακό χώρο. 

Αγαπημένε φίλε Πάντσο θα σε θυμόμαστε για το μοναδικό ποντιακό σου παράστημα, τη σύνεση, την καλοσύνη, την αισιοδοξία σου, την αγάπη σου   προς όλο τον κόσμο και την δημιουργικότητα σου, μα πάνω από όλα για την ανεπανάληπτη ανθρωπιά σου. 

Ο  Θεός  ας  αναπαύσει  την  ψυχή  σου  και  ας  είναι  ελαφρύ το χώμα του Κομνηνίου που θα σε σκεπάσει, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 στις 12.00,  στο Κομνήνιο  Βεροίας.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Ο  Πρόεδρος                   Η  Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης Χαράλαμπος           Τογκουσίδου  Ευαγγελία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο