Βέροια: Τιμήθηκε η 83η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο - φώτο)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, εκατοντάδες Βεροιωτών κατέβηκε στην οδό Μητροπόλεως στη Βέροια για να παρακολουθήσουν την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την Επέτειο του ΟΧΙ, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023.

Το πρωί της ημέρας της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου τελέστηκε Δοξολογία στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα και τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Τάσος Γιάγκογλου

Ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αγωνιστών 1940 - 1941 στην πλατεία Ωρολογίου Βέροιας, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος. 

Οι επετειακές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλεαση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, του Ερυθρού Σταυρού, Προσκόπων, των Σχολείων της Βέροιας και τμημάτων του Στρατού Ξηράς από την 1η Μεραρχία Πεζικού και εποχούμενων αστυνομικών, σε μηχανές και περιπολικά, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. 

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης Δημήτριος Κιρμικίρογλου και την Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος

Δείτε βίντεο από την παρέλαση της Βέροιας (από την ζωντανή μετάδοση μέσω fb):

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του InVeria.gr (πατήστε στην εικόνα):

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο