Βασίλης Παπαδόπουλος στον ΑΚΟΥ 99.6: «Συνεχής διάθεση για δουλειά αφού η ανάμειξη στα κοινά είναι ένας μαραθώνιος» (βίντεο)

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κ. Βοργιαζίδη, Βασίλης Παπαδόπουλος, έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου της υπηρεσίας του στην ραδιοφωνική εκπομπή Λαϊκά&Αιρετικά του ΑΚΟΥ 99,6. 

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στα 75 εκ. ευρώ που κατάφερε η διοίκηση Βοργιαζίδη να εξασφαλίσει για έργα στον δήμο, αλλά και για την αξιοποίηση επιπλέον χρηματοδοτικών εργαλείων για να αλλάξει ριζικά η διαχείριση των απορριμμάτων τα επόμενα χρόνια. Ο αντιδήμαρχος ρωτήθηκε και έδωσε απαντήσεις αναφορικά με τις καταγγελίες των τελευταίων εβδομάδων για τα απορρίμματα στον σταθμό μεταφόρτωσης και στηλίτευσε την κακή συνήθεια να εναποθέτουν κάποιοι απορρίμματα στον Αλιάκμονα την στιγμή που η υπηρεσία καθαριότητας με ένα τηλεφωνικό ραντεβού μπορεί δωρεάν να τα μαζέψει. Ωστόσο, επεσήμανε ότι στις πολλές κακές πρακτικές της καθημερινότητας ο κόσμος ψάχνει ευθύνες μόνο στον δήμο που κάνει σημαντική προσπάθεια, ενώ υπάρχουν ευθύνες και άλλων φορέων. Αναφέρθηκε εκτενώς στο μεγάλο πρόβλημα των συσκευασιών φυτοφαρμάκων και «είπε τον πόνο του», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ λόγω της δραματικής επικαιρότητας με τις πλημμύρες στη Θεσσαλία αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχουμε στον δήμο, αλλά υπογράμμισε την ανάγκη καθαρισμού του Αλιάκμονα από τα φερτά υλικά.

Ερωτώμενος για την εκλογική μάχη της Κυριακής ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με την μάχη του σταυρού, αφού τρέχει όλη μέρα για τα θέματα της αντιδημαρχίας του, ωστόσο είναι σίγουρος ότι ο κόσμος βλέπει το έργο, το γνωρίζει και σε πολλές περιπτώσεις το αναγνωρίζει, ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να διατηρούν την όρεξη και διάθεση για δουλειά και προσφορά αφού η ανάμειξη με τα κοινά είναι ένας μαραθώνιος.

Δείτε όλη την συνέντευξη:

Πηγή: laosnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο