Την επίσπευση ανέγερσης Ναού Αγ. Ιωάννη του Ελεήμονος στη Βέροια ζήτησε από την Υπ. Πολιτισμού ο Λ. Τσαβδαρίδης

ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρο Τσαβδαρίδη: Την επίσπευση από το Υπουργείο Πολιτισμού των απαιτούμενων εγκρίσεων για την Ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονος στη Βέροια, ζήτησε από την Υπουργό κυρία Λίνα Μενδώνη ο Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης σε συνάντηση που είχε μαζί της στο Υπουργικό της Γραφείο, συνοδευόμενος από τον Αρχιτέκτονα του έργου κ. Κώστα Σαράφογλου και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού κ.κ. Γιάννη Γιάννου και Αλέκο Καραμανλίδη.

Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε στην κυρία Μενδώνη η εκπεφρασμένη βούληση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια που συντελούν στην εδώ και μία εικοσαετία καθυστέρηση της ανέγερσης του Ιερού Ναού ενώ υποβλήθηκε και συνοπτικό σημείωμα με όλα τα έγγραφα που αναφέρουν τους «σταθμούς» της διαδικασίας παροχής των απαραίτητων εγκρίσεων αρχιτεκτονικών αλλά και στατικών μελετών.

Η κα. Υπουργός άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή την επιχειρηματολογία, έδειξε κατανόηση στο ζήτημα και τόνισε ότι αφού μελετήσει τα σχετικά έγγραφα θα εξετάσει τρόπους επιτάχυνσης των σχετικών διαδικασιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο