Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Ρυθμική Γυμναστική)

ΔΤ από «Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Με πολύ αγάπη και μεράκι και με το βλέμμα στραμμένο στους μικρούς μας φίλους, στα παιδιά μας, αλλά και σε όλους τους μεγάλους που κρύβουν ένα παιδί μέσα τους, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α.Ο. Αλέξανδρου, την Πέμπτη 21-12-2023, στο κλειστό Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας. 

Μια γιορτή γεμάτη χαμόγελα, που χάρισαν απλόχερα οι μικρές και μεγάλες αθλήτριες του συλλόγου, εντυπωσιάζοντας το κοινό που παρακολούθησε τις προσπάθειές τους, υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης προπονήτριας κ. Μαργαρίτας Ατανάσοβα-Τούφα, με την αμέριστη βοήθεια της Δροσιάς Τσέου και της χορογράφου Αναστασίας Δίγκα. 

Υπέροχες γιορτινές χορογραφίες, αλλά και τα νέα πρωτότυπα προγράμματα των ομάδων ensemble γυναικών και νεανίδων, σε συνεργασία με το σωματείο ρυθμικής γυμναστικής «ΕΝ ΧΟΡΩ» από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκαν με επιτυχία και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.    

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, η περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας κ. Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, η οποία στέκεται πάντα αρωγός σε δράσεις που στηρίζουν την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητισμού. 

Θερμές Ευχές για καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο, δημιουργικό κι ελπιδοφόρο νέο έτος!

Με εκτίμηση, 

Το Δ.Σ. 

«Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο