Σοκ: Σκυλιά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα γυναίκα στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης - Καταγόταν από την Ημαθία

Σόκαρε το πανελλήνιο η είδηση ότι μία γυναίκα δέχτηκε επίθεση από σκύλους στη Νεοχωρούδα του Ν. Θεσσαλονίκης και από τα δαγκώματα έχασε τελικά τη ζωή της, το μεσημέρι της Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023. 

Η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από τον Δ. Αλεξάνδρειας, όπως αναφέρει το site opolitis.gr και ζούσε στην Νεοχωρούδα, έχοντας αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, ενώ στις τελευταίες εκλογές ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου.  

Σύμφωνα με την voria.gr, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, όπου έκανε εργασίες γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν από την ανοιχτή πόρτα μπήκαν μέσα τα τρία σκυλιά και της επιτέθηκαν. Τη δάγκωσαν με πρωτοφανή αγριότητα και την τραυμάτισαν βαρύτατα, ενώ παρότι έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η γυναίκα κατέληξε. 

Τα σκυλιά διέφυγαν της προσοχής του ιδιοκτήτη τους, και πέρασαν στην αυλή του σπιτιού της άτυχης γυναίκας. Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω σύζυγο και δυο παιδιά. Το ένα φοιτά στη Γ΄ λυκείου, ενώ ο γιος της σπουδάζει Δημοσιογραφία. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (10-12-2023) στην περιοχή της Νεοχωρούδας, τρία μεγαλόσωμα σκυλιά, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, εισήλθαν σε αυλή οικίας 50χρονης ημεδαπής και της επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ωραιοκάστρου ο ιδιοκτήτης των σκύλων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο