Ημαθία: Τραγική κατάληξη για 53χρονο που έπεσε σε χαράδρα - Ανασύρθηκε από ελικόπτερο ζωντανός και εξέπνευσε κατά την μεταφορά

Τραγική κατάληξη είχε η κυνηγητική εξόρμηση ενός 53χρονου από την περιοχή του Πολυδενδρίου στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Προδρόμου, το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου 2023. 

Ο άτυχος 53χρονος Δημήτρης Χ. Τρίγκας έπεσε σε χαράδρα μεγάλου ύψους και τραυματίστηκε, ενώ παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατέστη δυνατή η προσέγγιση και ανάσυρσή του, καθώς ήταν ιδιαίτερα δυσπρόσιτη. 

Όπως αναφέρει το pliroforiodotis.gr, ο 53χρονος πέρασε όλο το βράδυ στην χαράδρα, ενώ του πέταξαν ρούχα, νερό και τροφή από μακριά για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή, αναμένοντας την βοήθεια. Τελικά, το πρωί της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2023 επιστρατεύθηκε ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας που ανέσυρε τον 53χρονο, ενώ ήταν ακόμα στη ζωή, ωστόσο εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λάρισας, από το ελικοδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης Λάρισας όπου προσγειώθηκε το ελικόπτερο. 

(φωτο αρχείου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο