Βέροια: Χωρίς στολισμό και φέτος η πλ. Αγ. Αντωνίου (και όλη η υπόλοιπη πόλη πλην κέντρου)

Κάθε χρόνο εκφράζονται παράπονα για τον στολισμό σε κεντρικά σημεία της Βέροιας, ενώ στις γειτονιές δεν τολμούν καν το σκεφτούν και να το διεκδικήσουν οι κάτοικοι... 

Ένας πολυδάπανος "ουρανός" σε ορισμένα σημεία του πεζοδρομημένου εμπορικού κέντρου, μερικές κατασκευές σε πλατεία Εληάς και Ωρολογίου, μερικά φωτιστικά σε Μητροπόλεως, Βενιζέλου, Εληάς και Ανοίξεως αποτελούν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. 

"Δεν μπορούμε να στολίσουμε όλη την πόλη", είναι η μόνιμη απάντηση από πλευράς της δημοτικές αρχής. 

Είναι αλήθεια ότι αν δεν έχεις προγραμματισμό, σχέδιο και όραμα, όλα με μία φορά δεν γίνονται. Ωστόσο, θα μπορούσε σίγουρα σταδιακά να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Όπως για παράδειγμα στην πλ. Αγ. Αντωνίου, μπροστά από τον πολιούχο της Βέροιας (βλέπε φώτο). 

Ας ελπίσουμε με τις νέες επιλογές αντιδημάρχων από τον Κώστα Βοργιαζίδη, ο οποίος φανταζόμαστε θα ήθελε να υπάρχει καλύτερος στολισμός, να οριστεί αντιδήμαρχος Τεχνικών ικανός και αποτελεσματικός, με γνώση, όρεξη και οξύνοια, μήπως και υπάρξει σε αυτό το κομμάτι κάποια εξέλιξη, περιμένοντας παράλληλα τις δράσεις για να καταστεί η Βέροια μια καλή επιλογή για διακοπές τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο