Αντίδραση του Π.Σ. Πατρίδας "Ευ. Χωραφάς" σε δηλώσεις του Κ. Παλουκίδη - Ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. στο δημοτικό συμβούλιο

Την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με όσα ανέφερε στην προηγούμενη συνεδρίαση ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Παλουκίδης, εξέφρασε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "Ευ. Χωραφάς", Αντώνης Καγκελίδης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024.

Το θέμα ξεκίνησε όταν ο Κώστας Παλουκίδης έκανε λόγο για "δουλικές συμπεριφορές" και πρόεδρο που εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα, φωτογραφίζοντας τον πρόεδρο και τον Σύλλογο της Πατρίδας, με αφορμή την απονομή πλακέτας από τον Σύλλογο της Πατρίδας στα "Παιδιά της Άνοιξης", κατά την διάρκεια του χορού του Συλλόγου στις 6 Ιανουαρίου 2024. 

Ο Αντώνης Καγκελίδης, μιλώντας εξ ονόματος του Δ.Σ., αλλά και προσωπικά (αφού θίχτηκε και ο ίδιος προσωπικά) ζήτησε και έλαβε τον λόγο, κάνοντας λόγο για συκοφαντικές και προσβλητικές αναφορές. Αφού τόνισε ότι συνηθίζεται για χρόνια και από πολλούς συλλόγους να δίνουν οι παριστάμενοι "επίσημοι" τιμητικές πλακέτες εκ μέρους των συλλόγων, έκανε εκτενή αναφορά στο έργο του Συλλόγου, με σκοπό να καταδείξει ότι όλοι λειτουργούν εθελοντικά και ανιδιοτελώς. 

Ο πρόεδρος του "Ευ. Χωραφά" κάλεσε τον κ. Παλουκίδη να ανακαλέσει όσα προσβλητικά είπε για τον Σύλλογο της Πατρίδας και μετέφερε την επιφύλαξη του Δ.Σ. σε περίπτωση που δεν το πράξει. 

Ο Κώστας Παλουκίδης, λαμβάνοντας τον λόγο αμέσως μετά, δεν ανακάλεσε και λακωνικά ανέφερε: "Αν κ. Καγκελίδη, θείο Αντώνη, με την συνείδησή σου τα έχεις καλά, τι να πω".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο