Επίσημη... πρεμιέρα για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Εκλέχθηκαν προεδρείο Σώματος και μέλη Δημοτικής Επιτροπής

 

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας εκλέχθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2024, σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος (την πρώτη της νέας θητείας), υπό την προεδρία του πλειοψηφούντος δημοτικού συμβούλου Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος συγκάλεσε και την συνεδρίαση. 

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, κατόπιν σχετικής πρότασης του Δημάρχου, εξελέγη ο Γιώργος Μιχαηλίδης, αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Σουμελίδης (από την παράταξη Παλουκίδη) και Γραμματέας η Πετρούλα Παπαδίνα (από την παράταξη Κορωνά). 

Μετά την ολοκλήρωση της φανερής ψηφοφορίας, ανέλαβε το νέο προεδρείο και ακολούθησαν σύντομες τοποθετήσεις του Δημάρχου και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. 


Εκλογή μελών Δημαρχιακής Επιτροπής

Στη συνέχεια έγινε μυστική ψηφοφορία με δύο ξεχωριστές κάλπες (μία για την πλειοψηφία και μία για το σύνολο της μειοψηφίας), προκειμένου να εκλεγούν τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δ. Βέροιας. 

Ο Δήμαρχος Βέροιας όρισε Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής τον Στέλιο Ασλάνογλου (φώτο) και από την ψηφοφορία εκλέχθηκαν οι παρακάτω ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη:


Τακτικά μέλη:

Βασίλης Παπαδόπουλος

Στέργιος Διαμάντης

Κώστας Βασιλειάδης

Άρης Λαζαρίδης

Θανάσης Δέλλας

Αριστείδης Βενιόπουλος

Χρήστος Μακρίδης

Θεόφιλος Κορωνάς


Αναπληρωματικά μέλη

Αλέξανδρος Τσαχουρίδης

Ηλίας Τσιφλίδης

Καλλίστρατος Γρηγοριάδης

Λάζαρος Ασλανίδης

Μιχάλης Τζαφερόπουλος

Πολυξένη Ντάγκα

Θεόδωρος Θεοδωρίδης


Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανώλη Μπουντζόλα

Πριν την έναρξη των διαδικασιών, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Παλουκίδης ζήτησε από το Σώμα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανώλη Μπουντζόλα, στελέχους της ΝΔ, του οποίου η κηδεία ήταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη. Το αίτημα έγινε δεκτό και κατόπιν προτροπής του προεδρεύοντος Βασίλη Παπαδόπουλου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. 

Φωτογραφίες από την συνεδρίαση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο