Η βαθμολογία της Γερμανικής Bundesliga εκπλήσσει την κοινότητα του Rabona

Οι περισσότερες ομάδες στη σεζόν 2023/24 της γερμανικής Bundesliga έχουν ήδη παίξει 13 αγώνες από τους 34 και οι φίλαθλοι της διοργάνωσης παρακολουθούν ενεργά τα αποτελέσματα. Πολλοί οπαδοί του Rabona αναλύουν σχολαστικά την τρέχουσα βαθμολογία για να προγραμματίσουν τα στοιχήματά τους για το υπόλοιπο μέρος της σεζόν.

Τοπ Τρεις

Η ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη θέση της διοργάνωσης αποδείχθηκε μια τεράστια έκπληξη για τους οπαδούς του Rabona και άλλους φιλάθλους του πρωταθλήματος. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατέχει αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση, παρά το γεγονός ότι αυτή η ομάδα τερμάτισε την προηγούμενη σεζόν στην έκτη θέση. Η ομάδα κέρδισε έντεκα παιχνίδια, είχε δύο ισόπαλους αγώνες και δεν έχει χάσει ούτε μία φορά μέχρι στιγμής.

Την ομάδα ακολουθεί η Μπάγερν Μονάχου, η νικήτρια της προηγούμενης σεζόν. Η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή 32 βαθμούς και δεν έχει παίξει ακόμη το δέκατο τρίτο της παιχνίδι, οπότε σε περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει τον προσεχή αγώνα με τη Στουτγάρδη, θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά την πρώτη θέση. Αν και η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει 35 βαθμούς, η διαφορά τερμάτων θα είναι υπέρ της Μπάγερν Μονάχου σε περίπτωση που αυτές οι ομάδες καταλήξουν να έχουν τους ίδιους βαθμούς.

Αφού αναφερθήκαμε στη Στουτγάρδη, αυτή η ομάδα κατέχει αυτή τη στιγμή την τρίτη θέση με 30 βαθμούς. Όπως και η πρώτη θέση στον πίνακα κατάταξης, αυτή η τοποθέτηση είναι επίσης μια έκπληξη για πολλούς θαυμαστές της διοργάνωσης. Η Στουτγάρδη ολοκλήρωσε τη σεζόν 2022/23 στη δέκατη έκτη θέση, επομένως οι περισσότεροι παίκτες στο Rabona δεν περίμεναν να ανήκει στη λίστα των τοπ τριών φέτος.

Τρεις ακόμη ομάδες

Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή η ΡΜ Λειψία με 26 βαθμούς. Η ομάδα κέρδισε οκτώ αγώνες, είχε δύο ισοπαλίες και έχασε τρεις φορές μέχρι στιγμής. Η ΡΜ Λειψία τερμάτισε την προηγούμενη σεζόν στην τρίτη θέση, επομένως οι οπαδοί ελπίζουν ότι θα μπορέσει να ανέβει ψηλότερα στον πίνακα κατάταξης πριν τελειώσει αυτή η σεζόν.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατέχει την πέμπτη θέση αυτή τη στιγμή με 25 βαθμούς. Η ομάδα κέρδισε επτά αγώνες, είχε τέσσερα παιχνίδια ισοπαλίας και μόνο δύο ήττες στους 13 αγώνες της. Η κατάσταση εδώ είναι παρόμοια με την ΡΜ Λειψία, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ τερμάτισε την προηγούμενη σεζόν στη δεύτερη θέση και μάλιστα κατάφερε να συγκεντρώσει τον ίδιο αριθμό βαθμών με τη Μπάγερν Μονάχου.

Η έκτη θέση αποδείχθηκε έκπληξη περισσότερο για τους φιλάθλους της γερμανικής Bundesliga, καθώς αυτή τη στιγμή καταλαμβάνεται από τη Χόφενχαϊμ. Πέρυσι, η ομάδα κατέληξε στη δωδέκατη θέση με μόλις 36 βαθμούς και αυτή τη σεζόν έχει ήδη συγκεντρώσει 20 βαθμούς. Η ομάδα είχε ένα σχεδόν τέλειο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά οι πιο πρόσφατοι αγώνες της δεν ήταν τόσο επιτυχημένοι, επομένως το αν η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στα προηγούμενα επίπεδα απόδοσης της θα φανεί στην πορεία.

Άλλες ομάδες στους Τοπ Δέκα

Την Χόφενχαϊμ ακολουθεί αυτή τη στιγμή η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 18 βαθμούς. Η ομάδα κέρδισε μόνο τέσσερις αγώνες, αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς με έξι ισοπαλίες που είχε. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ολοκλήρωσε τη σεζόν 2022/23 στην έβδομη θέση, επομένως η τρέχουσα θέση της είναι λίγο πολύ αυτή που περίμεναν οι οπαδοί του Rabona.

Την όγδοη θέση κατέχει αυτή τη στιγμή η ΣΚ Φράιμπουργκ. Η ομάδα έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με την Άιντραχτ μετά από πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η ομάδα τερμάτισε την προηγούμενη σεζόν στην πέμπτη θέση, επομένως οι φίλαθλοι ελπίζουν ότι η ομάδα θα βελτιώσει τη βαθμολογία της στο πρωτάθλημα πριν τελειώσει αυτή η σεζόν.

Τις δύο τελευταίες θέσεις στη λίστα των τοπ δέκα κατέχουν η ΦΚ Άουγκσμπουργκ και η Γκλάντμπαχ με 17 και 16 βαθμούς αντίστοιχα. Για την Άουγκσμπουργκ είναι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα ήταν στη δέκατη πέμπτη θέση κατά τη λήξη της προηγούμενης σεζόν. Η Γκλάντμπαχ, αντιθέτως, τερμάτισε στη δέκατη θέση του πρωταθλήματος πέρυσι, οπότε η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να θεωρηθεί ως βελτίωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο