Ο Ανδρέας Καλογερόπουλος νέος Διευθυντής Αστυνομίας της Ημαθίας

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Καλογερόπουλος, ένας αξιόλογος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., αναλαμβάνει την Διεύθυνση της Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, μετά την αποστρατεία του ταξίαρχου, με τον βαθμό του υποστράτηγου εοθ, Γιώργου Αδαμίδη

Ο κ. Καλογερόπουλος έχει υπηρετήσει στην Δ.Α. Ημαθίας σε διάφορες θέσεις, όπως στην Τροχαία Βέροιας, ενώ  τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Επιτελείο της Δ.Α. Ημαθίας, έχοντας την εποπτεία του συνολικού έργου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ημαθίας. 

Ο νέος Διευθυντής Αστυνομίας της Ημαθίας,  προήχθη πρόσφατα στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή (αντίστοιχο βαθμός με τον Συνταγματάρχη στον Στρατό Ξηράς) και για ένα διάστημα αναπλήρωνε τον αποστρατευθέντα προηγούμενο Διευθυντή. Πλέον, ο Ανδρέας Καλογερόπουλος ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του ως Διευθυντής. 

Το όνομα του κ. Καλογερόπουλου ακουγόταν τις προηγούμενες ημέρες (σχετικά γράφτηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" της Κυριακής 21/1/2024, φύλλο 90, σελ. 15) καθώς πέρα από γνώστης των θεμάτων της Δ.Α. Ημαθίας, ο νέος Διευθυντής είναι - όπως μαθαίνουμε - ένα πρόσωπα αγαπητό στους κύκλους των συναδέλφων τους, κάτι που θα διευκολύνει οπωσδήποτε την συνεργασία και - το τελικό ζητούμενο - την όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία και εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο